Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Morning Show door Apple TV+ vernieuwd met een vierde seizoen

The Morning Show door Apple TV+ vernieuwd met een vierde seizoen

De favoriete ochtendshow van Apple TV+ blijft nog langer bestaan. Het derde seizoen moet nog in première gaan, maar de serie is nu al vernieuwd met een vierde seizoen.
Apple TV+ wil The Morning Show blijven maken. De streamer heeft de dramaserie vernieuwd met een vierde seizoen, vooruitlopend op het debuut van het derde seizoen. De cast zal in het derde seizoen versterking krijgen van Jon Hamm, Stephen Fry, Tig Notaro, Julianna Margulies, Natalie Morales, Nicole Beharie, Clive Standen, Alano Miller en Lindsay Duncan.

The Morning Show is gemaakt door Jay Carson. In de serie spelen Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Bel Powley, Desean Terry, Janina Gavankar, Tom Irwin en Marcia Gay Harden de hoofdrollen. Het verhaal volgt de moordende wereld van het ochtendnieuws en de levens van de mensen die Amerika helpen wakker te worden. Het wordt verteld door de lens van twee gecompliceerde vrouwen die zich een weg banen door het mijnenveld van hoogdravende banen, terwijl ze geconfronteerd worden met crises in hun persoonlijke en professionele leven. In seizoen twee komt het team uit de puinhopen van Alex (Jennifer Aniston) en Bradley (Reese Witherspoon) met een nieuwe UBA en een wereld in beweging.

The Morning Show

De contracten van uitvoerend producenten Jennifer Aniston en Reese Witherspoon lopen af aan het eind van seizoen drie. Een nieuwe deal is naar verluidt in principe rond en de streamer werkt de details uit om hen terug te laten keren voor een vierde seizoen. Er is naar verluidt een optie voor een vijfde seizoen.

Charlotte Stoudt is de nieuwe showrunner, vanaf seizoen drie. Uitvoerend producent Mimi Leder regisseert. Het tweede seizoen kwam eind 2021 uit en het derde seizoen zal naar verwachting dit najaar debuteren.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten