Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Julianna Margulies is niet te zien in het vierde seizoen van The Morning Show

Laura Peterson (Margulies) is voorgoed uit het leven van Bradley Jackson (Reese Witherspoon) in The Morning Show.

Julianna Margulies, die een doorgewinterde journaliste speelde die hard viel voor Bradley van Reese Witherspoon, keert niet terug voor seizoen vier van het Apple TV-drama.



Margulies (foto) kwam voor het eerst bij het drama in seizoen twee als een voormalige oorlogscorrespondent die later UBA 365 presenteerde. Zij en Bradley begonnen een liefdesrelatie die op de klippen liep toen Bradley de betrokkenheid van haar broer bij de aanslagen op het Capitool van 6 januari verborg.

Onlangs werd onthuld dat Academy Award-winnares Marion Cotillard meedoet aan de serie voor een belangrijke rol in seizoen vier. Ze zal Celine Dumont spelen, een slimme operator uit een beroemde Europese familie.

Seizoen drie van The Morning Show liet het lot van UBA opnieuw in de lucht hangen nadat Alex (Jennifer Aniston) erin slaagde Paul Marks (Jon Hamm) uit te schakelen door de verkoop van UBA aan zijn techbedrijf Hyperion te blokkeren. Maar nu lijkt het erop dat UBA zal fuseren met een ander mediabedrijf om het netwerk overeind te houden, wat zou kunnen betekenen dat er in seizoen vier ontslagen en herstructureringen aankomen.
Vorige aflevering
The Overview Effect
The Overview Effect
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Morning Show