Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jeremy Irons gecast in het vierde seizoen van The Morning Show

The Morning Show voegt een tweede Oscarwinnaar toe aan de cast van seizoen vier.

Jeremy Irons (foto onder) heeft een belangrijke rol gekregen in het Apple TV+ drama. Hij zal Martin Levy spelen, de vader van Alex Levy (Jennifer Aniston). Irons voegt zich bij een ander nieuw gezicht voor seizoen vier, Marion Cotillard.



Het familiedrama van Levy dat de komst van Martin met zich meebrengt, zal waarschijnlijk de hoofdpijn verergeren waarmee Alex op haar werk wordt geconfronteerd als ze worstelt met de nasleep van de mislukte verkoop van UBA aan het technisch bedrijf van Paul Marks (Jon Hamm) en een mogelijke fusie met het rivaliserende netwerk NBN.

The Morning Show, van hoofdrolspelers/uitvoerende producenten Aniston en Reese Witherspoon en Media Res, onderzoekt de moordende wereld van het ochtendnieuws.

Het ensemble drama heeft ook Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Greta Lee, Hamm en Nicole Beharie in de hoofdrollen. Julianna Margulies keert volgend seizoen niet terug.

De kijkcijfers steeg van jaar tot jaar tot aan het meest recente derde seizoen en The Morning Show was de meest genomineerde serie tijdens de 29e jaarlijkse Critics Choice Association Awards van dit jaar.

The Morning Show is ontwikkeld door Kerry Ehrin en wordt geproduceerd door studio Media Res, Hello Sunshine en Echo Films. De serie wordt geproduceerd door Michael Ellenberg via Media Res, Aniston en Kristin Hahn via Echo Films en Witherspoon en Lauren Neustadter via Hello Sunshine.

Mimi Leder is regisseur en uitvoerend producent; Charlotte Stoudt is showrunner en uitvoerend producent. Micah Schraft en Zander Lehmann zijn ook uitvoerend producent.

Irons is een Academy, Emmy, SAG, Tony en Golden Globe Award-winnaar. Hij was onlangs nog te zien in de film The Beekeeper en zal binnenkort te zien zijn in de gelimiteerde serie The Count of Monte Cristo, de nieuwste bewerking van de klassieker van Alexandre Dumas. Irons is ook bekend van zijn rollen als Rodrigo Borgia in The Borgias van Showtime en Adrian Veldt in Watchmen (2019) van HBO.
Vorige aflevering
The Overview Effect
The Overview Effect
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Morning Show