Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Productie start voor het vierde seizoen van The Morning Show

Jennifer Aniston heeft de eerste foto achter de schermen gedeeld nu de productie voor The Morning Show seizoen vier begint.

In een nieuwe post op sociale media gaf Aniston een kijkje achter de schermen voor het nieuwe seizoen van de Apple TV+ serie.

"Laat [The Morning Show] seizoen 4 spelen beginnen. Here we come," schreef Aniston bij de Instagram post van een foto samen met Reese Witherspoon en Tig Notaro.

Aniston's post bevatte ook een foto van het script voor de eerste aflevering van seizoen vier, My Roman Empire. De aflevering is geschreven door Zender Lehmann en Charlotte Stoudt en wordt geregisseerd door Mimi Leder.



Jeremy Irons doet mee aan The Morning Show voor het komende seizoen en speelt de rol van de vader van Alex Levy (Aniston). Tot de castleden voor seizoen vier behoren ook Marion Cotillard, Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman en Greta Lee.

The Morning Show heeft altijd gebeurtenissen uit het echte leven in de serie verwerkt en met de aankomende presidentsverkiezingen hebben sommigen gevraagd of de serie een verkiezing zou aanpakken. Duplass sprak onlangs over het mogelijk opnemen van de presidentsverkiezingen in de serie.

"Mijn veronderstelling is dat we de serie uitzenden lang nadat de verkiezingen hebben plaatsgevonden," vertelde Duplass. "Dus mijn instinct zegt dat The Morning Show wel de actualiteit volgt, en dat hebben we in het verleden ook gedaan, met de #MeToo-beweging en Covid en alles wat er gebeurd is met vrouwenrechten in seizoen drie, maar ik weet niet of het mogelijk is om de verkiezingen te volgen, alleen al vanwege de logistieke tijdlijn."
Vorige aflevering
The Overview Effect
The Overview Effect
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Morning Show