Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

William Jackson Harper gecast in het vierde seizoen van The Morning Show

De Emmy Award-winnende serie The Morning Show heeft William Jackson Harper toegevoegd aan de cast van seizoen vier.

Emmy- en Tony Award-genomineerde Harper (foto onder) is gecast in een belangrijke terugkerende rol. Hij zal Ben spelen, de zelfverzekerde en innovatieve Head of Sports van het netwerk.



The Morning Show verkent de moordende wereld van het ochtendnieuws en het leven van de mensen die Amerika helpen wakker te worden. Seizoen drie liet het lot van UBA opnieuw in de lucht hangen nadat Alex (Jennifer Aniston) erin slaagde Paul Marks (Jon Hamm) uit te schakelen door de verkoop van UBA aan zijn technisch bedrijf Hyperion te blokkeren. Maar nu lijkt het erop dat UBA zal fuseren met een ander mediabedrijf om het netwerk overeind te houden, wat kan leiden tot ontslagen en herstructureringen in seizoen vier.

Reese Witherspoon, Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Greta Lee en Nicole Beharie spelen ook mee. Marion Cotillard, Jeremy Irons en Aaron Pierre debuteren naast Harper in seizoen vier.

Het derde seizoen van de serie werd onlangs genomineerd voor 16 Emmy Award-nominaties, waaronder Voortreffelijke Dramaserie. De serie kreeg ook tien acteernominaties - de meeste voor elke dramaserie dit jaar - met Aniston, Witherspoon, Beharie, Pittman, Lee, Crudup, Duplass, Hamm, Holland Taylor en Marcia Gay Harden allemaal erkend voor hun prestaties.

Witherspoon en Aniston produceren The Morning Show, ontwikkeld door Kerry Ehrin, samen met regisseur Mimi Leder (onder een meerjarige algemene overeenkomst met Apple TV+) en Michael Ellenberg.

Media Res is de studio samen met Hello Sunshine, een bedrijf van Candle Media, en Echo Films. Charlotte Stoudt, die een meerjarige overeenkomst heeft met Apple TV+ voor het maken van scripts voor televisieseries, is showrunner en uitvoerend producent.

Harper speelt samen met Jeff Daniels en Diane Lane in de gelimiteerde Netflix-serie A Man in Full, geproduceerd door David E. Kelley en Regina King. Hij is misschien het meest bekend als Chidi in de NBC-comedyserie The Good Place, een rol die hem in 2020 zijn eerste Emmy Award-nominatie voor Voortreffelijk Mannelijke Acteur in een Bijrol voor een Comedyserie opleverde.

Andere rollen zijn onder andere in de romantische-anthologieserie Love Life (2020) van HBO Max, Peacock's donkere comedy-mysterieserie The Resort en de gelimiteerde Prime Video-serie The Underground Railroad.
Vorige aflevering
The Overview Effect
The Overview Effect
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Morning Show