Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Boyd Holbrook toegevoegd aan de cast voor het vierde seizoen van The Morning Show

Boyd Holbrook toegevoegd aan de cast voor het vierde seizoen van The Morning Show

Boyd Holbrook is de nieuwste aanwinst voor seizoen vier van Apple TV+'s The Morning Show in een belangrijke terugkerende rol.
Van hoofdrolspelers/uitvoerende producenten Jennifer Aniston en Reese Witherspoon, en Media Res, onderzoekt The Morning Show de moordende wereld van het ochtendnieuws. Naast Aniston en Witherspoon wordt de sterrencast aangevoerd door Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Greta Lee, Jon Hamm en Nicole Beharie.



Holbrook (foto) speelt Brodie, een populaire en provocerende podcast-maker en presentator van talkshows. Hij voegt zich bij de onlangs aangekondigde toevoegingen voor seizoen vier: Marion Cotillard, Jeremy Irons, Aaron Pierre en William Jackson Harper.

De productie van het vierde seizoen is momenteel in volle gang.

Het meest recente derde seizoen sleepte onlangs 16 Emmy Award-nominaties in de wacht, waaronder Voortreffelijke Dramaserie. De serie kreeg ook 10 nominaties voor acteerprestaties - de meeste van alle dramaseries dit jaar. Het derde seizoen werd ook bekroond met een AFI award en was de meest genomineerde serie op de 29th Annual Critics Choice Association Awards van dit jaar.

The Morning Show is ontwikkeld door Kerry Ehrin en wordt geproduceerd door studio Media Res, Hello Sunshine en Echo Films. De serie wordt geproduceerd door Michael Ellenberg via Media Res, Aniston en Kristin Hahn via Echo Films en Witherspoon en Lauren Neustadter via Hello Sunshine.

Mimi Leder is regisseur en uitvoerend producent; Charlotte Stoudt is showrunner en uitvoerend producent. Micah Schraft en Zander Lehmann zijn ook uitvoerend producent.

Holbrook speelde een vaste rol in Justified: City Primeval van FX en zal zijn rol als The Corinthian hernemen in seizoen twee in The Sandman van Netflix. Ook speelde hij in de Netflix-serie Narcos en History Channel's miniserie Hatfields & McCoys.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten