Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Disney+ cancelt The Muppets Mayhem na één seizoen

De Electric Mayhem Band gaat uit elkaar nadat Disney+ de laatste Muppets-serie The Muppets Mayhem van The Goldbergs (2013)-bedenker Adam F. Goldberg na één seizoen heeft gecanceld.

Het cancelen van The Muppets Mayhem betekent een klap voor de plannen voor een breder Muppet-vervolg. Goldberg heeft eerder interesse getoond in het uitbreiden van de klassieke franchise, dat een aantal van Disney's meest herkenbare personages bevat.

De tiendelige serie The Muppets Mayhem werd in mei uitgebracht, maar Disney+ heeft nooit kijkcijfers voor de serie bekendgemaakt.

The Muppets Mayhem

Het is de laatste gecancelde serie op Disney+ dit jaar. De andere series die zijn geschrapt zijn The Spiderwick Chronicles, die sindsdien is verkocht aan Roku, National Treasure: Edge of History, Doogie Kameāloha, M.D., Willow, Big Shot (2021) en The Mighty Ducks (2021): Game Changers.

De serie, ontwikkeld en geschreven door Goldberg en Muppets-veteranen Bill Barretta en Jeff Yorkes, volgde The Electric Mayhem Band tijdens een epische muzikale reis om eindelijk hun eerste studioalbum op te nemen.

Lilly Singh speelde de rol van Nora, een gedreven junior A&R executive die de band moest managen en in bedwang moest houden. Met haar hulp kwam de ouderwetse Muppet-band oog in oog te staan met de hedendaagse muziekscene terwijl ze probeerden om eindelijk platina te worden.

Tahj Mowry, Saara Chaudry en Anders Holm spelen ook mee naast Muppet-artiesten als Barretta, Dave Goelz, Eric Jacobson, Peter Linz, David Rudman en Matt Vogel.

De Electric Mayhem Band bestond uit Dr. Teeth op zang en keyboards, ingesproken door Barretta, Animal op drums, ingesproken door Jacobson, Floyd Pepper op zang en bas, ingesproken door Vogel, Janice op zang en leadgitaar, ingesproken door Rudman, Zoot op saxofoon, ingesproken door Goelz, en Lips op trompet, ingesproken door Linz.

De Disney Branded Television-serie werd geproduceerd door ABC Signature en The Muppets Studio. Het maakte deel uit van Goldbergs algemene deal met ABC Signature.

Uitvoerende producenten zijn Goldberg, Barretta, Michael Bostick en Kris Eber en David Lightbody en Leigh Slaughter van The Muppets Studio. Yorkes is co-uitvoerend producent.
Video on youtube
Vorige aflevering
Track 10: We Will Rock You
Track 10: We Will Rock You
01x10
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Muppets Mayhem