Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Glenn Close schittert als legendarische redacteur in Apple TV+ serie The New Look

Apple TV+ heeft onthuld dat Glenn Close deel uitmaakt van de cast van de nieuwe serie The New Look.

Close speelt Carmel Snow, de legendarische hoofdredactrice van Harper's Bazaar. De eerste foto's van Close in de rol zijn nu door Apple TV+ vrijgegeven (zie onderaan).

Ben Mendelsohn (Bloodline) en Juliette Binoche (The Staircase) spelen de hoofdrollen in de dramaserie, die de opkomst van modeontwerper Christian Dior (Mendelsohn) volgt terwijl hij Coco Chanel (Binoche) onttroont. De cast van de serie bestaat verder uit Maisie Williams (Game of Thrones), John Malkovich (Space Force), Emily Mortimer (The Newsroom) en Claes Bang (Bad Sisters).

14579 The New Look foto 1

Apple TV+ heeft in onderstaand persbericht meer onthuld over de aankomende serie:

"Apple TV+ onthulde vandaag dat drievoudig Emmy Award-winnares en Academy Award-genomineerde Glenn Close Carmel Snow, de legendarische hoofdredactrice van het iconische modetijdschrift Harper's Bazaar, zal spelen in de historische dramaserie The New Look van Todd A. Kessler, en deelde een eerste blik op het personage. De rol markeert de eerste reünie voor Close en bedenker Kessler sinds hun bekroonde samenwerking in de veelgeprezen serie Damages.

Close voegt zich bij de sterrencast die wordt aangevoerd door Emmy Award-winnaar Ben Mendelsohn als Christian Dior, naast Academy Award-winnares Juliette Binoche als Coco Chanel, Maisie Williams als Catherine Dior, John Malkovich als Lucien Lelong, Emily Mortimer als Elsa Lombardi en Claes Bang als Spatz.

The New Look gaat in première met de eerste drie afleveringen van de serie van tien afleveringen op woensdag 14 februari 2024 op Apple TV+, gevolgd door elke woensdag een aflevering tot en met 3 april.

Geïnspireerd door ware gebeurtenissen en exclusief gefilmd in Parijs, draait The New Look om modeontwerpers Christian Dior, Coco Chanel en hun tijdgenoten terwijl ze de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog doorstaan en de moderne mode lanceren.

The New Look speelt zich af tegen de nazi-bezetting van Parijs tijdens de Tweede Wereldoorlog en richt zich op het scharniermoment in de 20e eeuw toen de Franse stad de wereld weer tot leven bracht door haar mode-icoon Christian Dior. Terwijl Dior oprijst met zijn baanbrekende, iconische stempel van schoonheid en invloed, komt Chanel's heerschappij als 's werelds beroemdste modeontwerper in gevaar. De verweven saga volgt de verrassende verhalen van Dior's tijdgenoten en rivalen van Chanel tot Pierre Balmain, Cristóbal Balenciaga en meer; en, biedt een verbluffende blik in het atelier, de ontwerpen en kleding gemaakt door Christian Dior door middel van samenwerking met het Huis van Dior.

The New Look wordt geproduceerd door Apple Studios en DB-AK Productions en is geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Kessler. Lorenzo di Bonaventura en Mark Baker zijn ook de uitvoerende producenten.

Hieronder kun je de foto's van Glenn Close in haar rol als Carmel Snow bekijken.

14579 The New Look foto 7

14579 The New Look foto 8
Vorige aflevering
What a Day This Has Been
What a Day This Has Been
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The New Look