Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ deelt trailer voor gelimiteerde Dior/Chanel-dramaserie The New Look

Apple TV+ heeft de trailer onthuld van The New Look, een nieuwe historische dramaserie.

Ben Mendelsohn (Bloodline) en Juliette Binoche (The Staircase) spelen de hoofdrollen als Christian Dior en Coco Chanel. De serie van Todd A. Kessler is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en gaat over de modeontwerpers en hun tijdgenoten tijdens de lancering van de moderne mode, tegen de achtergrond van de nazi-bezetting van Parijs tijdens de Tweede Wereldoorlog.

The New Look

De eerste drie afleveringen gaan in première op woensdag 14 februari, gevolgd door elke woensdag een aflevering tot en met 3 april.

Volgens de release volgt The New Look "het cruciale moment in de 20e eeuw toen de Franse stad de wereld weer tot leven bracht door haar mode-icoon Christian Dior. Terwijl Dior beroemd wordt met zijn baanbrekende, iconische stempel van schoonheid en invloed, komt Chanels heerschappij als 's werelds beroemdste modeontwerper in gevaar. De verweven saga volgt de verrassende verhalen van Dior's tijdgenoten en rivalen van Chanel tot Pierre Balmain, Cristóbal Balenciaga en meer; en, biedt een verbluffende blik in het atelier, de ontwerpen en kleding gemaakt door Christian Dior door middel van samenwerking met het Huis van Dior."

Mendelsohn en Binoche worden vergezeld door Maisie Williams (Game of Thrones) als Catherine Dior, John Malkovich (Space Force) als Lucien Lelong, Emily Mortimer (The Newsroom) als Elsa Lombardi, Claes Bang (Bad Sisters) als Spatz en Glenn Close (Damages) als Carmel Snow.

De soundtrack van de serie is samengesteld en geproduceerd door Jack Antonoff en bevat covers van liedjes uit het begin tot midden van de 20e eeuw, uitgevoerd door onder andere Bleachers, Florence Welch, Lana Del Rey, Matty Healy (The 1975), Beabadoobee, Nick Cave en Perfume Genius.

The New Look wordt geproduceerd door Apple Studios en DB-AK Productions. Kessler schrijft, regisseert en produceert samen met Lorenzo di Bonaventura en Mark A. Baker.

Hieronder kun je de trailer voor The New Look bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
What a Day This Has Been
What a Day This Has Been
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
26 jan 2024 23:18 - 26 jan 2024 23:46
Ik kijk sowieso uit naar deze serie en ben ook zeer benieuwd als ik de beelden qua sfeer en stijl zo zie. Ik verwacht er wel veel van en mocht het toch tegenvallen dan zal het zeker niet aan de geweldige cast die deze serie kent liggen.
Reageer
The New Look