Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The New Pope krijgt John Malkovich als hoofdrolspeler

The Young Pope wordt The New Pope, veel meer is er nog niet bekend over het nieuwe hoofdstuk uit Vaticaanstad. Wel is bekend gemaakt dat John Malkovich een hoofdrol gaat spelen in The New Pope.

The Young Pope was de kritisch toegejuichte miniserie uit 2016 van Paolo Sorrentino met onder andere Jude Law in de hoofdrol. De Italiaanse Sky Atlanitic en HBO dramaserie vertelde het verhaal van Paus Pius XIII ook wel Lenny Balardo. Hij was niet alleen de jongste paus ooit maar ook de eerste Amerikaanse paus. Het pad van Pius ging niet over rozen en eindigde met een groot vraagteken.

Embed from Getty Images
Jude Law

Maar voor de fans van de serie kwam er goed nieuws in mei 2017 toen werd aangekondigd dat er een nieuwe miniserie gemaakt zou gaan worden; The New Pope. Hierin leek het erop dat Jude Law en de rest van de fantastische cast niet zal terugkeren.

En nu is dus aangekondigd dat niemand minder dan John Malkovich (Billions, Crossbones) de hoofdrol gaat spelen in de nieuwe miniserie The New Pope. Wie Malkovich gaat spelen wordt nog geheim gehouden. Ook is het nog niet duidelijk of Jude Law zal terugkeren in de nieuwe serie. De productie van The New Pope gaat begin november in Italië van start. Sorrentino zal de serie gaan schrijven, samen met Umberto Contarello en Stefano Bises.

Embed from Getty Images
John Malkovich

Jude Law ontving een Golden Globe nominatie voor zijn werk in The Young Pope. De serie was te zien bij Sky in oktober 2016 en in januari 2017 ging de pauselijke serie bij HBO in première. In Nederland is de serie te zien bij Videoland. Wanneer The New Pope in première zal gaan is nog niet bekend gemaakt.

Embed from Getty Images
Paolo Sorrentino
Vorige aflevering
Ninth Episode
Ninth Episode
01x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
03 jul 2018 19:42 -
Ik zal de serie niet gaan kijken maar John Malkovich is wel een uitstekende acteur.
Reageer
The New Pope