Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuwe rekruten voor tweede seizoen van Netflix-serie The Night Agent

Terwijl The Night Agent zich klaarmaakt om te beginnen met de productie van seizoen twee, wordt er een nieuwe lijst met rekruten vrijgegeven.

Zij zullen zich voegen bij onder andere Gabriel Basso, Luciane Buchanan en Amanda Warren.

Berto Colon (Power Book II: Ghost, Orange Is the New Black), Louis Herthum (Westworld, The Peripheral) en Arienne Mandi (The L Word: Generation Q) krijgen een vaste rol in de serie, met Brittany Snow (Harry's Law) en Teddy Sears (The Flash (2014), Masters of Sex) in terugkerende rollen.

14633 The Night Agent s2

(Van links naar rechts met de klok mee op de foto): Colon speelt Solomon, een voormalig marinier die de rechterhand wordt van een machtige zakenman. Herthum speelt Jacob Monroe, een internationale zakenman met machtige wereldwijde connecties die hij gebruikt om waardevolle informatie te verkrijgen en Mandi speelt Noor, een low-level assistent in de Iraanse missie bij de Verenigde Naties in New York die haar toegang tot topgeheime informatie wil gebruiken om een beter leven voor haar en haar familie te krijgen.

Snow speelt Alice, Peter's (Basso) partner en mentor tijdens zijn eerste opdracht in Night Action. Sears speelt Warren, een hoge inlichtingenofficier die het onderwerp wordt van een Night Action-onderzoek.

The Night Agent is gebaseerd op de roman van Matthew Quirk en is een geraffineerde, op personages gebaseerde actie-thriller over een FBI-agent van laag niveau die in de kelder van het Witte Huis werkt en een telefoon bemand die nooit rinkelt - tot de nacht dat hij wel rinkelt, waardoor hij in een snel bewegende en gevaarlijke samenzwering terechtkomt die uiteindelijk naar de Oval Office leidt.

De serie wordt gemaakt, geleid en geproduceerd door Shawn Ryan (The Shield, S.W.A.T. (2017)) via zijn MiddKid Productions.

David Beaubaire, Seth Gordon, Julia Gunn, Marney Hochman, Paul Neinstein, William Sherak, Nicole Tossou en James Vanderbilt zijn ook uitvoerend producenten. The Night Agent wordt geproduceerd door Sony Pictures Television.

Colon is vooral bekend als Cesar in de hitserie Orange Is the New Black op Netflix en Lorenzo Tejada in de Starz-serie Power Book II: Ghost. Hij is binnenkort te zien in de gelimiteerde HBO Max-serie The Penguin, geproduceerd door Matt Reeves en geregisseerd door Craig Zobel.

Herthum is het meest bekend van zijn rol als Peter Abernathy in HBO's Westworld van Jonathan Nolan en Lisa Joy. Onlangs herenigde hij zich met Nolan en Joy in Amazon's The Peripheral. Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Apple's Home Before Dark en Netflix's What/If.

Mandi is vooral bekend om haar rol als Dani Nuñez in The L Word: Generation Q. Ze speelde onlangs in de film Tatami geregisseerd door Guy Nattiv & Zar Amir Ebrahimi.

Snow is momenteel te zien in de film Good Grief van regisseur Robert Schwartzman en in de A24-film X. Ze is vooral bekend van haar rol van Chloe in de Pitch Perfect-films. In 2023 maakte ze haar regiedebuut met Parachute, een drama dat ze ook schreef en produceerde.

Sears speelde onlangs in Ryan Murphy's American Horror Stories en is binnenkort te zien in de nieuwe NBC medische dramaserie Dr. Wolf. Daarnaast heeft ze nog drie andere werken van Murphy op haar naam staan: American Horror Story: Murder House, The Politician (2019) en Impeachment: American Crime Story.
Vorige aflevering
Fathers
Fathers
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Night Agent