Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

FX geeft trailer vrij voor het tweede seizoen van The Old Man

Na een korte concept teaser vorige maand, heeft FX nu de echte volledige trailer vrijgegeven voor The Old Man seizoen twee.

In het nieuwe seizoen gaan voormalig CIA-agent Dan Chase (Jeff Bridges) en voormalig FBI-assistent-directeur Harold Harper (John Lithgow) op zoek naar Emily Chase (Alia Shawkat) nadat ze is ontvoerd door de Afghaanse stamleider Faraz Hamzad (Navid Negahban).

15855 The Old Man foto

Met alle drie de mannen die haar als hun dochter opeisen, belandt Emily in een identiteitscrisis. Terwijl Chase en Harper zich een weg naar Emily vechten, wordt Hamzad gedwongen om beslissingen te nemen die zijn familie en zijn dorp in gevaar kunnen brengen.

Zijn zus en adviseur Khadija (Jacqueline Antaramian) is bezorgd over de weg die haar broer is ingeslagen. Ondertussen maakt Zoe McDonald (Amy Brenneman) verrassende bewegingen nadat ze door Chase in een nieuwe wereld is getrokken.

Julian Carson (Gbenga Akinnagbe) is gedesillusioneerd door zijn voormalige rol en staat op een kruispunt met een pad dat hij zich niet had voorgesteld.

De serie, gebaseerd op de bestseller van Thomas Perry, is bewerkt voor televisie door Jonathan E. Steinberg en Robert Levine. Het nieuwe seizoen duurt dit keer iets langer, namelijk acht afleveringen.

Het tweede seizoen verschijnt donderdag 12 september. Bekijk de trailer hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
VII
VII
01x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Old Man