Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO Max deelt startdatum, poster en trailer voor derde seizoen van comedyserie The Other Two

HBO Max deelt startdatum, poster en trailer voor derde seizoen van comedyserie The Other Two

Fans van The Other Two hoeven niet lang te wachten op de terugkeer van de comedyserie.
Met Drew Tarver, Heléne Yorke, Case Walker, Ken Marino en Molly Shannon in de hoofdrollen volgt de serie een broer en zus die omgaan met de roem van hun jongste broertje. In seizoen drie zal het tweetal moeten leren omgaan met hun nieuwe roem.

De nieuwe afleveringen verschijnen volgende maand en de streamingdienst heeft een trailer en poster vrijgegeven voor seizoen drie.

13454 The Other Two foto

HBO Max onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"Van de Emmy-genomineerde voormalige Saturday Night Live co-schrijvers Chris Kelly & Sarah Schneider komt seizoen drie van THE OTHER TWO. Het nieuwe seizoen gaat donderdag 4 mei in première op HBO Max.

Nadat ze zichzelf jarenlang hebben vergeleken met hun veel jongere popsterbroertje, de nu volwassen Chase Dreams (Case Walker), en hun talkshow-presentatrice moeder (Molly Shannon), die nu machtiger is dan ze zich ooit had kunnen voorstellen, staan Brooke en Cary (Heléne Yorke en Drew Tarver) eindelijk op eigen benen, volledig 'succesvol' in hun eigen recht! En toch komen ze er op de een of andere manier achter dat ze zich opnieuw met nieuwe mensen moeten vergelijken.

De serie heeft Drew Tarver (Cary), Heléne Yorke (Brooke), Critics Choice-genomineerde Molly Shannon (Pat), Ken Marino (Streeter) en Case Walker (Chase) in de hoofdrollen. De terugkerende cast bestaat uit Josh Segarra (Lance), Wanda Sykes (Shuli) en Brandon Scott Jones (Curtis).

De trailer en poster voor The Other Two seizoen drie staan hieronder.

13454 The Other Two poster
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten