Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Other Two na drie seizoenen gecanceld door Max

The Other Two na drie seizoenen gecanceld door Max

The Other Two is afgelopen met de release van de finale-aflevering van het derde seizoen afgelopen week op Max.
The Other Two, gemaakt door Chris Kelly en Sarah Schneider, komt niet terug voor een vierde seizoen.De donkere comedyserie, met in de hoofdrollen Drew Tarver, Heléne Yorke, Case Walker, Ken Marino en Molly Shannon, volgt een stel broers en zussen, acteur Cary (Tarver) en voormalig danseres Brooke (Yorke), terwijl ze omgaan met de plotselinge opkomst van hun jongere broer. Seizoen drie ziet het stel omgaan met hun eigen roem.

The Other Two

Volgens THR eindigt de serie Max na meerdere klachten van het personeel over Kelly en Schneider op de set en in de schrijverskamer. Een HR-onderzoek onderzocht de klachten van schrijvers en crew, maar het duo werd vrijgesproken van overtredingen.

Kelly en Schneider zeiden in een verklaring het volgende over het einde van de serie:

"Het is bitterzoet om na drie seizoenen afscheid te nemen van de familie Dubek, maar we hebben altijd geweten, zowel creatief als persoonlijk, dat dit was waar we hun verhalen wilden eindigen. En omdat we letterlijk geen manieren meer hebben om Drew Tarver te vernederen, dus wat is het punt? We zijn iedereen (homo's) die naar de serie heeft gekeken ontzettend dankbaar, Max voor het geven van een tweede thuis en leven, en onze schrijvers, producers en crew, die zoveel van hun tijd, talent en passie aan deze serie hebben gegeven in de afgelopen 45 jaar. En tot slot een enorm dank je wel aan Heléne, Drew, Molly, Case, Wanda, Josh, Brandon en iedereen in onze briljante cast (behalve Ken) die deze serie beter hebben gemaakt dan hij had kunnen zijn en die we vreselijk zullen missen (vooral Ken). Lang leve ChaseDreams. #chasedreams #globsaregay #feet."

"Vanaf het moment dat we de familie Dubek ontmoetten, wisten we dat we deze serie naar streaming moesten brengen als een van onze allereerste en meest kenmerkende Max Originals," zegt Suzanna Makkos, uitvoerend vice president Oiginals bij Max. "We zijn er zo trots op dat we een hilarisch en aangrijpend derde en laatste seizoen van The Other Two hebben afgeleverd. Met hun creatieve en out-of-the-box commentaar over de entertainmentindustrie hebben Chris Kelly en Sarah Schneider een nietje in de popcultuur bedacht dat voortdurend nieuwe hoogten bereikte en weerklank vond bij zovelen. Hoewel de serie tot een natuurlijk einde is gekomen, wensen we deze geweldige cast en crew het allerbeste toe."

Bekijk hieronder een trailer voor The Other Two.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten