Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Outlaws vernieuwd met een derde seizoen door Amazon Studios en BBC One

The Outlaws vernieuwd met een derde seizoen door Amazon Studios en BBC One

Comedy-thrillerserie The Outlaws komt terug met een derde seizoen. Amazon Studios en BBC One kondigden vandaag de verlenging aan van de serie.
De serie, van Stephen Merchant (The Office UK) en medebedenker Elgin James (Mayans MC (2018)), volgt een groep vreemden uit verschillende lagen van de bevolking die samen een taakstraf moeten uitvoeren in Bristol.

Met misdaadbaas The Dean (Claes Bang) achter de tralies in afwachting van hun proces, gaan The Outlaws verder met hun leven, tot een van hen terugkeert met een dodelijk geheim, waardoor ze weer in levensgevaar komen. Terwijl een klopjacht op de bende dichterbij komt, kunnen ze hun onschuld bewijzen voordat de zaak van The Dean instort en hij op zoek gaat naar wraak?

The Outlaws

Stephen Merchant keert terug in de serie als Greg, samen met Rhianne Barreto als Rani, Gamba Cole als Ben, Darren Boyd als John, Clare Perkins als Myrna, Eleanor Tomlinson als Lady Gabby, Jessica Gunning als Diane, Charles Babalola als Malaki en Tom Hanson als Spencer.

The Outlaws is een Big Talk en Four Eyes productie die mede is bedacht door Stephen Merchant, die ook optreedt als uitvoerend producent, regisseur en schrijver, en Elgin James. Luke Alkin, Kenton Allen en Matthew Justice zijn ook uitvoerend producent voor Big Talk, samen met John Butler. The Outlaws wordt gecoproduceerd door BBC One en Amazon Studios. De wereldwijde distributie wordt verzorgd door BBC Studios voor alle drie de seizoenen.

In Nederland is The Outlaws te zien op HBO Max in plaats van Prime Video, maar alleen het eerste seizoen is daar beschikbaar.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

SJS
11 mei 2023, 22:36
Fantastisch, ik kan wel een dansje doen zo goed vind ik deze serie.
0
Log in om een reactie achter te laten