Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Derde seizoen van The Outlaws is de laatste

Derde seizoen van The Outlaws is de laatste

Stephen Merchant heeft onthuld dat The Outlaws seizoen drie wel eens de zwanenzang van de komische misdaadthriller zou kunnen worden.
De serie The Outlaws, met in de hoofdrollen Merchant, Rhianne Barreto, Gamba Cole, Darren Boyd, Clare Perkins, Eleanor Tomlinson, Jessica Gunning, Charles Babalola, Tom Hanson, Claes Bang en Christopher Walken, volgt een groep mensen die bij elkaar worden gegooid wanneer ze allemaal een taakstraf moeten uitvoeren. Hun geluk lijkt te keren wanneer ze een zak met geld vinden, niet wetende dat de eigenlijke eigenaars gevaarlijk zijn.

Prime Video en BBC hadden de serie met een derde seizoen vernieuwd voordat seizoen twee was uitgezonden.

15467 The Outlaws s3 foto

Merchant zei het volgende over de toekomst van The Outlaws:

"Ik denk dat deze serie op een hele mooie manier eindigt en hopelijk een traan in het oog zal brengen, dus als dat zo is dan zou dat geweldig zijn. Ik ben zo blij dat het al zo lang duurt. Ik heb genoten van de cast, van het filmen in mijn woonplaats Bristol en van het genre. Het voldoet aan veel van wat ik ermee wilde doen."

Komt er een vierde seizoen? Merchant verwacht niet dat er een komt, maar "zeg nooit nooit". "Het probleem op dit moment is dat telkens als ik een project afrond, ik me een beetje opgebrand voel en wat tijd nodig heb om te hergroeperen."

Terwijl dit verhaal tot een einde lijkt te zijn gekomen, deelde Merchant de mogelijkheid van een anthologie-achtige serie die andere gemeenschapswerkgroepen in andere steden zou volgen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten