Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

HBO Max komt met The Batman spin-off serie The Penguin

Na het succes van de film The Batman van regisseur Matt Reeves heeft HBO Max het idee om van verschillende personages spin-offs te maken. The Penguin is als eerste aan de beurt.

Colin Farrell (True Detective) gaat opnieuw in de huid kruipen van Oswald Cobblepot, beter bekend als The Penguin. Hij heeft het personage al één keer eerder gespeeld in de succesvolle film The Batman. Deze keer staat The Penguin zelf centraal in zijn eigen spin-off serie.

Voor de mensen die The Batman hebben gezien zal het nog maar het topje van de ijsberg zijn wat je van The Penguin hebt kunnen zien. Colin Farrell zei tijdens het Palm Springs International Film Festival Awards Gala er het volgende over: "Het enige wat ik dacht was dat ik bij lange na niet het personage heb kunnen ontdekken als wat ik wilde. Er is buitengewoon werk geleverd door make-up artiesten Mike Marino, Mike Fontaine en zijn team en ik dacht dat dit het topje van de ijsberg was, sorry voor de woordspeling, voor de zes of zeven scènes die we maar hebben kunnen doen tijdens de film. Ik was ze dankbaar voor de mogelijkheid om het personage te mogen spelen, maar ik wilde meer."



The Penguin is al eens eerder vertolkt in de serie Gotham. Deze vertolking was briljant uitgevoerd door Robin Lord Taylor. Aan Colin Farrell (foto als The Penguin) de taak om dit te gaan overtreffen. Naast Colin Farrell is Cristin Milioti gecast als Sofia Falcone. Overige castleden zullen op een later moment bekend worden gemaakt.

De transformatie van Colin Farrell als The Penguin is een tijdrovend proces. Tijdens iedere opnamedag moet hij eerst zo ongeveer vier uur in de make-up. Het eindresultaat mag er dan ook zijn, want hij is nagenoeg onherkenbaar op bovenstaande foto. Wij wensen hem dan ook vlekkeloze opnamedagen toe.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
13 feb 2023 08:33 -
Uitstekende cast, zowel Colin Farrell als Cristin Milioti. Dit zal wel de eerste keer zijn dat ik Cristin Milioti zal zien in een niet komische rol maar dat kan zij ongetwijfeld.
Reageer
avatar_siroled
13 feb 2023 10:14 -
Slecht idee! Die eindeloze uitbreidingen van superhelden, reeksen of film mogen stilaan aan een einde komen. Veel brengen ze niet bij vooral kassagerinkel en onnozele verhalen.
Reageer
The Penguin