Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Jared Abrahamson gaat terugkerende rol spelen in The Penguin van HBO Max

Jared Abrahamson (The Changeling) is aangetrokken voor een belangrijke terugkerende rol tegenover Colin Farrell in de Max-serie The Penguin.

Het achtdelige drama vervolgt de Batman-misdaadsaga die Matt Reeves begon met The Batman van Warner Bros Pictures en draait om het personage dat Farrell in de film speelde. Cristin Milioti (The Resort) speelt de vrouwelijke hoofdrol Sofia Falcone. Rhenzy Feliz (Marvel's Runaways) speelt ook mee. Details over Abrahamsons personage zijn nog niet onthuld.



Abrahamsons (foto) doorbraakrol kwam in de onafhankelijke film Hello, Destroyer, waarmee hij een TIFF Rising Star-onderscheiding en een Leo Award voor Beste Hoofdrol kreeg. Hij was onlangs te zien in Topside, die in première ging op het filmfestival van Venetië, Jerrod Carmichaels regiedebuut On the Count of Three en Nicholas Ma's Mabel tegenover Judy Greer.

Op televisie heeft hij onder andere Ramy, Letterkenny en Travelers (2016) op zijn naam staan. Hij is momenteel te zien in de speelfilm God's Time en in Apple TV+'s The Changeling, en hij zal binnenkort te zien zijn in Henry Nelson's Asleep In My Palm, tegenover Tim Blake Nelson.

The Penguin, gebaseerd op personages die voor DC zijn bedacht door Bob Kane en Bill Finger, wordt geproduceerd door Reeves, Dylan Clark, Farrell, Lauren LeFranc, die schrijft en als showrunner optreedt, Craig Zobel, die de eerste drie afleveringen regisseert, en Bill Carraro.

De serie wordt geproduceerd door Reeves' 6th & Idaho Productions en Dylan Clark Productions in samenwerking met Warner Bros Television, waar Reeves en 6th & Idaho onder een overkoepelende deal vallen. Daniel Pipski van 6th & Idaho is ook uitvoerend producent en Rafi Crohn is co-uitvoerend producent.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Penguin