Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix onthult premièredatum en eerste trailer voor nieuwe misdaadserie The Perfect Couple

Netflix heeft vandaag de eerste trailer uitgebracht voor hun aankomende misdaadserie The Perfect Couple, waarbij ook meteen de premièredatum is onthuld.

In The Perfect Couple volgen we Amelia Sacks, een bruid dat op het punt staat te trouwen in een van de rijkste families van Nantucket. De moeder van de bruidegom, Greer Garrison Winbury (Kidman) is een beroemde schrijfster van moordmysterie-romans die kosten noch moeite spaart om een uitbundige en gedenkwaardige ceremonie te organiseren op hun landgoed aan de oceaan.

The Perfect Couple

Als er echter een lichaam ontdekt wordt in de haven van Nantucket, slechts enkele uren voor de ceremonie, is iedereen op de bruiloft plotseling een verdachte. Het is aan politiechef Ed Kapenash om uit te zoeken wat er gebeurd is, en terwijl geheimen naar de oppervlakte komen, ontstaat er een onderzoek dat zo uit een van Greers boeken lijkt te zijn geplukt.

Deze gelimiteerde serie, die een adaptatie is van de bestseller van de Amerikaanse schrijfster Elin Hilderbrand, is vanaf donderdag 5 september op Netflix te zien en heeft een behoorlijk indrukwekkende cast die bestaat uit onder meer Nicole Kidman, Liev Schreiber en Dakota Fanning.

The Perfect Couple zal bestaan uit zes afleveringen die allemaal geregisseerd zullen worden door Susanne Bier, bekend van films als Bird Box. Bier zal ook, samen met showrunner Jenna Lamia, als uitvoerend producent fungeren.

Ook niemand minder dan Stranger Things-regisseur Shawn Levy is als producent betrokken. Naast de hoofdrol voor Kidman is de rest van de cast ook behoorlijk indrukwekkend. Er zijn namelijk ook rollen voor onder meer Meghann Fahy, Eve Hewson, Ishaan Khatter, Billy Howle en Jack Reynor.

Vanaf donderdag 5 september zal The Perfect Couple dus in zijn geheel op Netflix te zien zijn. De gloednieuwe trailer kijk je hieronder.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Perfect Couple