Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Trailer voor The Peripheral

Prime Video heeft een officiële teaser trailer uitgebracht van de nieuwe sciencefictionserie The Peripheral.

De nieuwe dramaserie van Lisa Joy en Jonathan Nolan's Kilter Films is gebaseerd op de gelijknamige best-selling roman van William Gibson.

Prime Video presenteert de officiële teaser trailer en exclusief artwork uit voor de aankomende sciencefiction dramaserie The Peripheral, met in de hoofdrollen Chloë Grace Moretz, Jack Reynor, Gary Carr, Eli Goree, Louis Herthum, JJ Feild, T'Nia Miller, Charlotte Riley, Alexandra Billings, Adelind Horan, Alex Hernandez, Katie Leung, Julian Moore-Cook, Melinda Page Hamilton, Chris Coy, en Austin Rising. De eerste aflevering gaat exclusief op Prime Video in première op 21 oktober, met wekelijks een nieuwe aflevering op vrijdag tot 9 december 2022.

The Peripheral

The Peripheral draait om Flynne Fisher (Moretz), een vrouw die de brokstukken van haar gebroken familie bij elkaar probeert te houden in een vergeten uithoek van Amerika. Flynne is slim, ambitieus en gedoemd te mislukken. Ze heeft geen toekomst, totdat de toekomst haar komt halen. The Peripheral is een van meesterverteller William Gibsons oogverblindende, hallucinerende blik op het lot van de mensheid en daar voorbij.

The Peripheral wordt geproduceerd door Amazon Studios en Warner Bros Television, in samenwerking met Kilter Films. Executive producers voor The Peripheral zijn bedenker en showrunner Scott B. Smith, regisseur Vincenzo Natali (Hannibal), Greg Plageman (Person of Interest), Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) Athena Wickham (Westworld) en Steven Hoban (Darknet).
Video on youtube
Vorige aflevering
The Creation of a Thousand Forests
The Creation of a Thousand Forests
01x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Futsudo
09 sep 2022 12:26 -
Het boek zegt me niets maar deze serie ziet er veelbelovend uit en gaan we dan ook zeker kijken.
Reageer
avatar_DAVE2804
09 sep 2022 12:55 -
Ziet er goed uit deze trailer. En van de makers van Westworld, dus sowieso interessant.
Reageer
avatar_BlackBiker
09 sep 2022 13:37 - 12 sep 2022 17:29
En weer een serie op de Kijklijst...
Ik heb wel wat boeken van Gibson gelezen. Die vallen meest in het genre Cyberpunk. Kan heel interessant zijn. Ik ben benieuwd.
Reageer
The Peripheral