Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tweede seizoen The Politician in de zomer van start

Tweede seizoen The Politician in de zomer van start

Ryan Murphy heeft bekend gemaakt dat het tweede seizoen van The Politician (2019) aankomende zomer verschijnt. Komt er ook een derde seizoen?
Ryan Murphy (American Horror Story) heeft bekend gemaakt dat het tweede seizoen van The Politician (2019) deze zomer van start gaat op Netflix, zoals gepland. De opnames van het seizoen konden, net voordat alle producties werden stilgelegd, worden afgerond. Het tweede seizoen bestaat uit zeven afleveringen. Er is nog geen exacte datum voor het nieuwe seizoen, wel noemt Murphy in een interview met Collider 'midden juni' als indicatie.

The Politician (2019) draait om de rijke student Payton Hobart (Ben Platt, Will & Grace), die al sinds zijn zevende weet dat hij president van de Verenigde Staten wil worden. Om zijn doel te bereiken zal hij zijn meedogenloze klasgenoten te slim af moeten zijn, zonder zijn eigen moraal en zorgvuldig vervaardigd imago op te offeren.


The Politician

Het lijkt Murphy mooi om de serie te eindigen met een derde seizoen. Dan wel pas over een aantal jaar, wanneer Ben Platt wat ouder is. Payton, gespeeld door Platt, zal dan strijden om het presidentschap. 'Dat hadden we altijd al voor ogen, en ik denk dat dat ons plan is.' zegt Ryan Murphy tegen Collider. Wanneer en of er ook echt een derde seizoen komt is dus nog niet bevestigd, maar er zijn dus wel al een aantal plannen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

sirTruffleheart
4 mei 2020, 22:12
Als Jessica maar terugkomt, de rest boeit me niet.
0
Log in om een reactie achter te laten