Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe acteurs in tweede seizoen Marvel's The Punisher

Nieuwe acteurs in tweede seizoen Marvel's The Punisher

Marvel's The Punisher heeft twee indrukwekkende castleden aan de selectie voor het tweede seizoen toegevoegd.
Marvel Television en Netflix hebben aangekondigd dat Corbin Bernsen (L.A. Law) en Annette O'Toole (Gunsmoke) zullen spelen in het langverwachte tweede seizoen van het actiedrama.

Embed from Getty Images
Corbin Bernsen

Bernsen speelt de rol van Anderson Schultz, een buitengewoon rijke man die gewend is geraakt om zijn zin te krijgen. Zijn macht en nalatenschap hebben een alles overheersend belang en hij zal vaker illegale middelen inzetten om zijn doelen te bereiken. O'Toole treedt in de huid van de samenzwerende Eliza Schultz, de even manipulatieve en rijke vrouw van Anderson.

Embed from Getty Images
Annette O'Toole

De twee zijn toegevoegd aan de eerder aangekondigde nieuwe castleden Josh Stewart, Floriana Lima en Giorgia Whigham. Jon Bernthal zal zijn rol hernemen als Frank Castle terwijl Ben Barnes, Amber Rose Revah en Jason R. Moore ook zullen terugkeren.

Video on youtube


Het tweede seizoen van Marvel's The Punisher heeft Steve Lightfoot als executive producer, samen met Jeph Loeb en Jim Chory. De serie wordt geproduceerd door Marvel Television in samenwerking met ABC Studios voor Netflix. De lanceerdatum is nog niet bekend.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten