Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Negen nieuwe castleden voor het tweede seizoen van Netflix-serie The Recruit

Netflix heeft de terugkerende castleden voor seizoen twee van The Recruit, die in Vancouver in productie is genomen, rond.

In seizoen twee van The Recruit wordt CIA-jurist Owen Hendricks (Noah Centineo) betrokken bij een levensbedreigende spionagesituatie in Zuid-Korea, maar hij realiseert zich dat de grotere dreiging misschien wel van binnenuit komt.

14714 Cast The Recruit s2

De terugkerende rollen voor seizoen twee zijn (met de klok mee op de foto) Young-Ah Kim (Juvenile Justice), Felix Solis (Ozark), James Purefoy (Rome), Do Hyun Shin (Hospital Playlist), Alana Hawley Purvis (Charmed (2018)), Devika Bhise (The Rookie: Feds), Brooke Smith (Grey's Anatomy), Omar Maskati (Unbelievable) en Sanghee Lee (Jigeum Uri Hakgyoneun/All of Us Are Dead).

Kim speelt Grace, een slimme senior inlichtingenofficier en alleenstaande moeder die onder toenemende druk staat om te ontdekken wat de CIA in haar land van plan is.

Solis is Tom Wallace, een hooggeplaatste diplomaat bij Buitenlandse Zaken die Amerikaanse gijzelaars naar huis moet brengen. Hij praat met iedereen om de gijzelaars terug te krijgen - zelfs met de ergste vijanden van Amerika.

Purefoy portretteert Olive Bonner-Jones, een charmante, rijke Britse zakenman die leeft in een wereld tussen legaal en illegaal.

Shin speelt Yoo Jin Lee, een vrijgevochten jonge vrouw met een jeugdband met Owen.

Purvis is te zien als Amanda Fern, een strenge en volgens het boekje opererende CIA-stationchef in Seoul die geen instructies van een CIA-agent accepteert.

Bhise speelt Juno Marsh, een gretige agent van de CIA Counter Espionage Group wiens strakke persoonlijkheid een beetje een wilde kant verbergt.

Smith speelt Marcy Potter, een doorgewinterde en serieuze CIA Counter Espionage Group-officier die een cruciaal onderzoek leidt.

Maskati speelt Jae King, een rijke jongen met een jet-setting en een charmante en vriendelijke persoonlijkheid.

Sanghee Lee portretteert Nan Hee, een gepassioneerde en verzorgende Koreaanse hulpverlener met een sluw gevoel voor humor.

Yoo speelt Jang Kyun, een slimme en gedreven Zuid-Koreaanse NIS-agent.

Ze voegen zich bij de al eerder aangekondigde nieuwe vaste acteur Teo Yoo (Love to Hate You), samen met de terugkerende vaste cast van het eerste seizoen. Die bestaat uit Noah Centineo als Owen Hendricks, Aarti Mann als Violet, Colton Dunn als Lester, Fivel Stewart als Hannah, Kristian Bruun als Janus en Vondie Curtis-Hall als Nyland.

Kaylah Zander (Amelia), Maddie Hasson (Nichka) en Angel Parker (Dawn) hadden terugkerende rollen in seizoen één en werden gepromoveerd tot vaste acteurs voor seizoen twee.

De terugkerende cast voor het komende seizoen bestaat ook uit Daniel Quincy Annoh als Terence, Jesse Collin als Dodge en Nathan Fillion als CIA-directeur Alton West.

Alexi Hawley is de bedenker, showrunner en uitvoerend producent van de serie. Daarnaast zijn Centineo, Doug Liman, Gene Klein, David Bartis, Adam Ciralsky, Charlie Ebersol en Julian Holmes ook uitvoerende producenten. Lionsgate Television is de studio.
Vorige aflevering
W.T.F.I.O.H.
W.T.F.I.O.H.
01x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Recruit