Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Amazon vernieuwd bovennatuurlijke serie The Rig met een tweede seizoen

The Rig keert terug op Prime Video voor een tweede seizoen van de thrillerserie.

Prime Video's bovennatuurlijke thrillerserie begint later dit jaar opnieuw met filmen in Edinburgh, Schotland, met onder andere Martin Compston (Line of Duty), Iain Glen (Game of Thrones) en Emily Hampshire (Schitt's Creek) onder de cast die hun rol opnieuw opneemt.

Het eerste seizoen ging in januari in première en vertelde het verhaal van het Kinloch Bravo olieplatform, gestationeerd voor de Schotse kust, dat wordt gehuld in een mysterieuze mist die alle communicatielijnen afsnijdt.

Seizoen twee volgt de overlevende bemanning van Kinloch Bravo als ze per helikopter van het booreiland worden gehaald en naar een nieuwe locatie worden gebracht, waar opnieuw gevaar dreigt. Ze moeten het hoofd bieden aan wervelende samenzweringen, conflicten en nieuwe bedreigingen vanuit de diepten van de wereldzeeën.

Wild Mercury Productions, gesteund door Banijay, produceert The Rig en het filmen vindt plaats in First Stage Studios.

The Rig

De serie is gecreëerd door David Macpherson en geregisseerd door John Strickland (Line of Duty), die samen met Derek Wax, oprichter van Wild Mercury, de productie verzorgen. Suzanne Reid is de producent, terwijl Matt Brown co-produceert.

Macpherson zei: "In serie twee kijk ik ernaar uit om de wereld van onze serie uit te breiden door de ogen van onze uitstekende cast, terwijl we meer schokken en spanning leveren en dieper ingaan op zowel de personages als de groeiende originele mythologie van onze serie."

Tot de terugkerende castleden behoren Rochenda Sandall (Doctor Who), Owen Teale (Game of Thrones), Mark Addy (Game of Thrones) Molly Vevers (The Spanish Princess), Abraham Popoola (Extraordinary) en Stuart McQuarrie (Des).

The Rig is Amazon's tweede Britse dramaserie dat de afgelopen maanden is vernieuwd, na The Devil's Hour.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
24 feb 2023 13:04 -
Fijn! Anders waren we met een flinke cliffhanger achter gelaten...
Reageer
avatar_JanWillemK
24 feb 2023 19:02
Inderdaad. Dit 2e seizoen hebben we zeker nodig.
Reageer
The Rig