Leuk?
1
4
Bekijk stemmen

Procedurele politieserie The Rookie: Feds gecanceld door ABC

ABC's The Rookie: Feds, de spin-offserie van The Rookie met in de hoofdrol Niecy Nash-Betts, is na één seizoen gecanceld.

De beslissing of het netwerk het drama zou vernieuwen werd maandenlang uitgesteld door de aanhoudende stakingen van de WGA en SAG-AFTRA, die beide onlangs zijn beëindigd. De kijkcijfers voor The Rookie: Feds waren bescheiden en evolueerden in een positieve richting.

The Rookie: Feds

The Rookie: Feds, de enige ABC serie met een zwarte acteur in de hoofdrol, was niet de doorbraakhit die de originele The Rookie was, maar leverde respectabele kijkcijfers op die genoeg hadden kunnen zijn voor een tweede seizoen als de dubbele stakingen er niet waren geweest.

Nash-Betts speelde de rol van Simone, een voormalig begeleidingsadviseur die haar droom om FBI-agent te worden heeft waargemaakt, waardoor ze de oudste nieuwkomer in het agentschap is. Het aannemen van de rol ging gepaard met uitdagingen omdat velen twijfelden aan haar capaciteiten, vooral haar baas, Special Agent Matthew Garza (Felix Solis).

In de serie speelde ook Frankie R. Faison als Simone's vader, James Lesure als Carter Hope, Britt Robertson als Laura Stensen en Kevin Zegers als Brendon Acres.

Alexi Hawley en showrunner Terence Paul Winter fungeerden als co-bedenkers en uitvoerend producenten. Mark Gordon, Nash-Betts, Fillion, Michelle Chapman, Bill Norcross en Corey Miller waren de uitvoerende producenten. Entertainment One is de hoofdstudio en internationale distributeur van The Rookie: Feds, een coproductie met ABC Signature.
Video on youtube
Vorige aflevering
Red One
Red One
01x22
Leuk?
1
4
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_CieJ
11 nov 2023 16:22 -
Jammer, was wel vermakelijk
Reageer
avatar_Faceman
11 nov 2023 16:52 - 11 nov 2023 16:53
Op zich prima serie, irriteerde me alleen mateloos aan de actrice die Simone speelde. Zal het niet missen.
Reageer
avatar_GoonerJenny
11 nov 2023 17:47 -
Geen verrassing. The Rookie is zoveel beter leuker.
Reageer
avatar_ruud1961
11 nov 2023 18:40 -
Weliswaar nog niet gekeken maar jammer dat het niet doorgaat
Reageer
avatar_jwevers23
15 nov 2023 20:06 -
Erg jammer dat het is gecanceld. Super leuke serie met grappige, serieuze momenten en de samenwerking met de rookie was leuk. Gemiste kans. Ze cancellen series te vaak!
Reageer
avatar_VeroAnnie
29 nov 2023 13:20 -
Jammer
Reageer
The Rookie: Feds