Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Disney+ onthult startdatum voor tweede seizoen van The Santa Clauses

De Kerstman heeft een aankomstdatum. Seizoen twee van Tim Allen's comedyserie The Santa Clauses arriveert in november.

In het tweede seizoen van de serie is de familie Calvin terug op de Noordpool. Scott Calvin (Tim Allen) zet zijn rol als Kerstman voort nadat zijn pensioenplannen werden gedwarsboomd toen hij er in seizoen één niet in slaagde een waardige opvolger te vinden. Nu Scott en zijn familie Kerstmis met succes hebben gered, richt Scott zich op het trainen van zijn zoon Cal (Austin Kane) om uiteindelijk het 'familiebedrijf' als Kerstman over te nemen.

The Santa Clause

Disney+ heeft onthult dat het tweede seizoen van The Santa Clauses op woensdag 8 november met twee afleveringen zal starten, gevolgd door wekelijkse nieuwe afleveringen.

Naast Allen, die ook de productie op zich neemt, spelen in seizoen twee Elizabeth Mitchell als mevrouw Claus/Carol, Austin Kane als Cal Calvin Claus, Elizabeth Allen-Dick als Sandra Calvin Claus, Devin Bright als Noel, Gabriel 'Fluffy' Iglesias als Kris Kringle en Eric Stonestreet als Magnus Antas, alias The Mad Santa.

Matilda Lawler zal ook haar rol van chef-staf van de Kerstman, Betty, weer op zich nemen in een terugkerende rol, samen met Marta Kessler als Olga, Liam Kyle als Gary, Isabella Bennett als Edie, Sasha Knight als Crouton, Ruby Jay als Riley, Mia Lynn Bangunan als Pontoon en Laura San Giacomo als La Befana, de Kerstheks.

Jack Burditt (30 Rock, Modern Family, Frasier) blijft uitvoerend producent en showrunner. Kevin Hench, Richard Baker en Rick Messina zijn samen met Jason Winer en Jon Radler uitvoerend producent voor Small Dog Picture Company.

Seizoen één van The Santa Clauses stond in de top 5 van meest bekeken originele series op Disney+ door het aantal gestreamde uren in de periode van 3 november tot 31 december 2022.
Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter Twelve: Wanga Banga Langa!
Chapter Twelve: Wanga Banga Langa!
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Santa Clauses