Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Eric Stonestreet gecast als Mad Santa in tweede seizoen The Santa Clauses

Eric Stonestreet gecast als Mad Santa in tweede seizoen The Santa Clauses

The Santa Clauses voegt een grote naam toe voor seizoen twee. Eric Stonestreet, uit Modern Family, komt bij de serie als Mad Santa.
Tim Allen, Elizabeth Mitchell, Elizabeth Allen-Dick, Austin Kane en Devin Bright keren terug voor seizoen twee, maar het is niet bekend wanneer de serie terugkeert naar het kleine scherm. Een premièredatum wordt later bekendgemaakt.

The Santa Clause

Disney+ onthulde in een persbericht meer over de deelname van Stonestreet aan de kerstserie:

"Disney+ heeft vandaag aangekondigd dat Eric Stonestreet (Modern Family) zich zal aansluiten bij de cast van de Disney+ Original serie The Santa Clauses als Mad Santa. De Disney Branded Television-serie wordt geproduceerd door 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios, en is nu in productie voor het tweede seizoen. Het eerste seizoen van The Santa Clauses, dat op 16 november 2022 debuteerde, was een Top 5 meest bekeken originele serie op Disney+ per gestreamd uur tijdens zijn Season's Streaming campagne (3 nov. - 31 dec.).

In het tweede seizoen is de familie Calvin terug op de Noordpool en zet Scott Calvin zijn rol als Kerstman voort, nadat zijn pensioenplannen werden gedwarsboomd toen hij er in het eerste seizoen niet in slaagde een waardige opvolger te vinden. Nu Scott en zijn familie met succes Kerstmis hebben gered, richt Scott zich op het trainen van zijn zoon Calvin om uiteindelijk het 'familiebedrijf' als Kerstman over te nemen.



Eric Stonestreet (foto) speelt de rol van Magnus Antas (alias de Gekke Kerstman), die regeerde in de 14e eeuw en nu terugkeert om te proberen Scott Calvin uit te schakelen en de Noordpool terug te winnen.

Disney-legende Tim Allen zal de productie op zich nemen en de geliefde rol van Santa/Scott Calvin blijven spelen. Ook Elizabeth Mitchell als Mrs. Claus/Carol, Elizabeth Allen-Dick als Sandra Calvin Claus, Austin Kane als Cal Calvin Claus en Devin Bright als Santa's elfje Noel keren terug als vaste acteurs in seizoen twee. Matilda Lawler herneemt haar rol van Santa's stafchef, Betty, in een terugkerende rol.

Andere gastacteurs zijn nieuwkomer Marta Kessler (The Mysterious Benedict Society) als Olga, een norse kabouter die niets begrijpt van 'gevoelens' en 'empathie' en hulpje van Magnus Antas, alias de Gekke Kerstman, samen met terugkerende gastacteurs Liam Kyle als Gary, Isabella Bennett als Edie, Sasha Knight als Crouton, Ruby Jay als Riley, Mia Lynn Bangunan als Pontoon en Laura San Giacomo als La Befana, de Kerstheks.

Naast Allen blijft de bekroonde Jack Burditt (30 Rock, Modern Family, Frasier, Unbreakable Kimmy Schmidt) uitvoerend producent en showrunner. Kevin Hench (Last Man Standing), Richard Baker (Last Man Standing, The Santa Clause, The Santa Clause 2) en Rick Messina (Last Man Standing, The Santa Clause, The Santa Clause 2) zullen samen met Jason Winer en Jon Radler optreden als uitvoerend producenten voor Small Dog Picture Company."
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten