Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en foto's voor Prime Video's The Second Best Hospital in the Galaxy

De streamingdienst kondigde de premièredatum voor de nieuwe animatieserie voor volwassenen aan met het vrijgeven van first-look beelden.

De serie, met Stephanie Hsu, Maya Rudolph, Natasha Lyonne, Keke Palmer, Kieran Culkin en Sam Smith in de hoofdrollen, is gemaakt door Cirocco Dunlap en volgt ziekenhuispersoneel in de ruimte.

Het eerste seizoen zal uit acht afleveringen bestaan en de serie is in eerste instantie voor twee seizoenen besteld.

14578 The Second Best Hospital in the Galaxy foto 1

Prime Video onthulde meer over de aankomende serie in onderstaand persbericht:

"Vandaag kondigde Prime Video de premièredatum aan en onthulde de serie een poster en first-look beelden voor The Second Best Hospital in the Galaxy (eerder aangekondigd als The Hospital). Alle acht afleveringen van de geanimeerde sci-fi komedie voor volwassenen van de met een Emmy Award bekroonde maker Cirocco Dunlap, en Maya Rudolph, Danielle Renfrew Behrens en Natasha Lyonne's Animal Pictures, zullen op vrijdag 23 februari 2024 in première gaan.

De serie wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios en de animatie is in handen van Titmouse Studios. De serie, die twee seizoenen zal krijgen, gaat exclusief in première op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

Academy Award-genomineerde Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once) is toegevoegd aan de cast als vast personage, Dr. Sleech, naast eerder aangekondigde castleden Maya Rudolph, Natasha Lyonne, Keke Palmer, Kieran Culkin en Sam Smith.

The Second Best Hospital in the Galaxy volgt Dr. Sleech en Dr. Klak, aliens, beste vrienden en intergalactisch befaamde chirurgen terwijl ze angst-etende parasieten, illegale tijdlussen en diep-ruimte soa's aanpakken. In her eerste seizoen nemen dokters Sleech en Klak een zeer gevaarlijke en mogelijk baanbrekende zaak aan en brengen daarmee het bestaan zelf in gevaar. Hoewel, gezien hun sombere persoonlijke levens, vergetelheid misschien een verbetering is.

Cirocco Dunlap is ook showrunner, schrijver en uitvoerend producent, samen met uitvoerend producenten Maya Rudolph, Danielle Renfrew Behrens en Natasha Lyonne voor Animal Pictures. Shauna McGarry. Shannon Prynoski, Chris Prynoski, Antonio Canobbio en Ben Kalina van Titmouse zullen de productie uitvoeren. Kunstenaar en animator Robin Eisenberg is coproducent en production designer."

Hieronder kun je meer foto's en de poster van The Second Best Hospital in the Galaxy bekijken.

14578 The Second Best Hospital in the Galaxy foto 2

14578 The Second Best Hospital in the Galaxy foto 3

14578 The Second Best Hospital in the Galaxy foto 4

14578 The Second Best Hospital in the Galaxy foto 5

14578 The Second Best Hospital in the Galaxy foto 6

14578 The Second Best Hospital in the Galaxy poster
Vorige aflevering
Apocalypse Got You Down?
Apocalypse Got You Down?
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Second Best Hospital in the Galaxy