Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

First-look foto's en teaser voor het tweede seizoen van The Serpent Queen

The Serpent Queen keert binnenkort terug op Starz. Het kabelnetwerk heeft een trailer en first-look foto's vrijgegeven voor seizoen twee.

In de serie The Serpent Queen, die het leven van Catherine de Medici (Samantha Morton) volgt, spelen Morton, Amrita Acharia, Enzo Cilenti, Barry Atsma, Nicholas Burns, Danny Kirrane, Sennia Nanua, Beth Goddard, Antonia Clarke, George Jaques, Minnie Driver, Angus Imrie, Emma McDonald, Stanley Morgan, Philippine Velge, Rosalie Craig, Isobel Jesper Jones, Bill Milner, Ashley Thomas en Alexandre Willaume de hoofdrollen.

Er zijn acht afleveringen geproduceerd voor het tweede seizoen.

15137 The Serpent Queen s2 foto 1

Starz onthulde meer over de serie in onderstaand persbericht:

"STARZ heeft een eerste blik vrijgegeven op het tweede seizoen van het boeiende historische drama The Serpent Queen onder leiding van Samantha Morton. De foto's laten het debuut zien van Minnie Driver, genomineerd voor een Academy Award, als de beruchte 'Virgin Queen' Elizabeth I die met Catherine wedijvert aan het hof in het aankomende seizoen. Daarnaast heeft STARZ ook de eerste teaser trailer vrijgegeven die onthult dat Catherine tot alles bereid is om haar macht te behouden.

The Serpent Queen vertelt het verhaal van Catherine de Medici (Morton) die tegen alle verwachtingen in een van de machtigste en langstzittende heersers in de Franse geschiedenis werd. Het tweede seizoen van het uitbundige drama is gepland voor de zomer van 2024.

Danny Kirrane, Ray Panthaki, Raza Jaffrey, Enzo Cilenti, Amrita Acharia, Ruby Bentall, Beth Goddard, Ludivine Sagnier en Rupert Everett zullen terugkeren in hun vorige rollen.

Ook Angus Imrie, Emma McDonald, Stanley Morgan en Philippine Velge zijn vaste acteurs in de serie. Rosalie Craig, Isobel Jesper Jones, Bill Milner, Ashley Thomas en Alexandre Willaume hebben terugkerende rollen.

The Serpent Queen is gebaseerd op het boek Catherine de Medici: Renaissance Queen of France van Leonie Frieda en is van schrijver en uitvoerend producent Justin Haythe.

De serie wordt geproduceerd door Francis Lawrence en Erwin Stoff. The Serpent Queen wordt voor STARZ geproduceerd door Lionsgate Television en 3 Arts Entertainment.

De premièredatum van seizoen twee in 2024 wordt later bekendgemaakt.

Hieronder kun je meer first-look foto's en een trailer bekijken.

15137 The Serpent Queen s2 foto 2

15137 The Serpent Queen s2 foto 3

15137 The Serpent Queen s2 foto 4

15137 The Serpent Queen s2 foto 5

15137 The Serpent Queen s2 foto 6

15137 The Serpent Queen s2 foto 7

15137 The Serpent Queen s2 foto 8

15137 The Serpent Queen s2 foto 9

15137 The Serpent Queen s2 foto 10

15137 The Serpent Queen s2 foto 11
Video on youtube
Vorige aflevering
Time With the Family
Time With the Family
02x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Serpent Queen