Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Actrice Reneé Rapp verlaat The Sex Lives of College Girls in het derde seizoen

Dingen veranderen op het Essex College. Een van de castleden verlaat de serie aankomend seizoen.

Reneé Rapp verlaat Max-serie The Sex Lives of College Girls. Rapp speelt de rol van Leighton, een eerstejaars en rijke studente uit New York die probeert te voldoen aan de hoge verwachtingen van haar moeder. Het was haar televisiedebuut.



Deadline heeft begrepen dat Rapp (foto) zal verschijnen in een handvol afleveringen van seizoen drie van de serie, die in december werd vernieuwd, maar geen vaste rol meer in de serie zal hebben en de serie na die afleveringen zal verlaten.

The Sex Lives of College Girls volgt vier kamergenoten tijdens hun eerste jaar op het prestigieuze Essex College in New England. Seizoen twee gaat verder met de studenten die terugkeren na hun herfstvakantie en de uitdagingen aangaan die ze aan het einde van het eerste seizoen tegenkwamen, terwijl ze ook hun volgende semester vol nieuwe gezichten, feestjes en hachelijke situaties tegemoet gaan.

De serie van Mindy Kaling en Justin Noble is een van de best presterende originals van de streamer.

In de serie spelen ook Pauline Chalamet, Amrit Kaur, Alyah Chanelle Scott, Mekki Leeper, Christopher Meyer, Ilia Isorelýs Paulino, Lolo Spencer, Renika Williams en Mitchell Slaggert.

Rapp, die afgelopen november bij WME tekende, heeft ook een groeiende muziekcarrière. Vorig jaar tekende ze bij Interscope Records en bracht ze haar debuut-EP, Everything to Everyone, uit. Ze maakte ook haar Broadway-debuut in Mean Girls als Regina George in 2019.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Rooming Lottery
The Rooming Lottery
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_SLP
12 jul 2023 22:17 -
Erg jammer, want ik vind dit een ongelooflijk leuke serie met vier enorm toffe hoofdrolspeelsters! Echter begrijp ik ook dat Renée zich nu wilt focussen op haar muziekcarrière en dat haar komende tour niet te combineren is met het filmschema. Nu afwachten welke verhaallijn Leighton krijgt en hoe we afscheid van haar gaan nemen.
Reageer
The Sex Lives of College Girls