Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Teaser trailer en poster vrijgegeven voor fantasyserie The Spiderwick Chronicles

Roku heeft de eerste trailer voor The Spiderwick Chronicles vrijgegeven, voorafgaand aan de lancering van de fantasyserie in april.

"Deze stad zit vol verhalen," zegt Christian Slater's' Mulgarath terwijl hij aan het begin van de scène de toon van de teaser neerzet. "Sommige zijn donkerder dan andere. Wat voor wezens schuilen er in Spiderwick?"

Het verhaal van de serie is als volgt: Helen en haar kinderen, de vijftienjarige tweeling Jared en Simon en hun zus Mallory verhuizen naar hun voorouderlijk huis, Spiderwick. Jared ontdekt een boggart en realiseert zich dat magische wezens echt zijn! De enige die hem gelooft is zijn oudtante Lucinda die Jared smeekt de pagina's van haar vaders veldgids over magische wezens te vinden en ze te beschermen tegen de moordlustige Ogre, Mulgarath.

The Spiderwick Chronicles

Roku heeft de exclusieve rechten voor de Amerikaanse televisieversie van de populaire kinderfantasieboeken van Tony DiTerlizzi en Holly Black verworven nadat Disney+ ervoor had gekozen niet verder te gaan met de serie.

Slater, Joy Bryant, Noah Cottrell, Lyon Daniels, Mychala Lee en Jack Dylan Grazer spelen de hoofdrollen.

The Spiderwick Chronicles wordt geproduceerd door Aron Eli Coleite en Kat Coiro, die ook optreden als showrunners, samen met Tony DiTerlizzi, Holly Black, Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell, D.J. Goldberg, Julie Kane-Ritsch en Grace Gilroy. De serie wordt geproduceerd door Paramount Television Studios en 20th Television.

Alle acht afleveringen kunnen vanaf vrijdag 19 april worden gestreamd op The Roku Channel.

Hieronder kun je een nieuwe poster en de trailer bekijken.

14884 poster The Spiderwick Chronicles
Video on youtube
Vorige aflevering
The Wrath of Mulgarath
The Wrath of Mulgarath
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Spiderwick Chronicles