Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Split vanaf 28 mei op BBC First

De Nederlandse acteur Barry Atsma is vanaf maandag te zien in de Engelse serie The Split. De advocatenserie begon vier weken geleden op BBC One en is nu, met Nederlandse ondertiteling, te zien op de zender BBC First.

In de nieuwe BBC-serie The Split, die gaat over advocaten die zich voornamelijk bezighouden met echtscheidingen, heeft acteur Atsma een vaste rol. Hij speelt Christie, de senior partner van een groot advocatenkantoor.

Hij vertelde aan RTL: “De scripts zijn zeldzaam goed. Het is hoogwaardig drama met een komisch randje, vol herkenbare situaties. Je probeert je leven in goede banen te leiden, maar de chaos van de liefde kan soms heel verwarrend toeslaan.”

Embed from Getty Images
Barry Atsma

Het is niet de eerste keer dat Atsma een uitstapje maakt over de Nederlandse grens. Eerder was hij te zien in series als Tatau, Episodes en Alles muss raus – Eine Familie rechnet ab. Atsma noemde zijn nieuwe rol een pittige uitdaging: “Ik heb het afgelopen jaar veel op Duitse sets gestaan. Het schakelen naar het Engels was best een uitdaging."

In The Split zullen ook onder andere Fiona Button, Stephen Mangan, Deborah Findlay en Nicola Walker te zien zijn. The Split heeft zes afleveringen en is geschreven door Abi Morgan (The Hour). De serie is vanaf maandag 28 mei wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
03x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Split