Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Prime Video deelt startdatum voor tweede seizoen The Summer I Turned Pretty

The Summer I Turned Pretty is klaar voor zijn tweede seizoen. Prime Video heeft de startdatum van het drama bekendgemaakt.

Prime Video deed de bekendmaking met de release van een nieuwe castvideo. De afleveringen van het achtdelige seizoen zullen wekelijks verschijnen tijdens de zomer.

Met Lola Tung, Jackie Chung, Rachel Blanchard, Christopher Briney, Gavin Casalegno, Sean Kaufman, Alfredo Narciso en Minnie Mills in de hoofdrollen, is het coming-of-age drama gebaseerd op de roman van Jenny Han. Het volgt Belly (Tung) als ze gevangen zit met haar gevoelens tussen twee broers.

The Summer I Turned Pretty

Prime Video onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"Prime Video kondigde vandaag de terugkeer aan van de hitserie The Summer I Turned Pretty, met drie afleveringen op vrijdag 14 juli 2023 en wekelijks nieuwe afleveringen tot de seizoenfinale op vrijdag 18 augustus 2023. Het eerste seizoen van de serie, gebaseerd op de bestseller van Jenny Han, werd tijdens het premièreweekend de nummer 1 serie op Prime Video.

In de serie spelen Lola Tung, Christopher Briney, Gavin Casalegno, Sean Kaufman en Rain Spencer, terugkerende gastacteur David Iacono en Elsie Fisher, die zich dit seizoen bij de cast voegde in een terugkerende rol. Jackie Chung en Rachel Blanchard spelen ook vaste rollen en Kyra Sedgwick (The Closer) doet mee in seizoen twee in een terugkerende rol.

De cast onthulde ook alle acht afleveringen voor seizoen twee, zodat fans kunnen speculeren welke van hun favoriete verhaallijnen uit It's Not Summer Without You, het tweede boek in Han's serie, naar het scherm zullen worden vertaald, en welke nieuwe verrassingen die uniek zijn voor de serie dit jaar voor de kijkers in petto hebben.

De titels van de afleveringen zijn als volgt:

Aflevering 2.1 - Love Lost (14 juli 2023)
Aflevering 2.2 - Love Scene (14 juli 2023)
Aflevering 2.3 - Love Sick (14 juli 2023)
Aflevering 2.4 - Love Game (21 juli 2023)
Aflevering 2.5 - Love Fool (28 juli 2023)
Aflevering 2.6 - Love Fest (4 augustus 2023)
Aflevering 2.7 - Love Affair (11 augustus 2023)
Aflevering 2.8 - Love Triangle (18 augustus 2023)

The Summer I Turned Pretty

Belly telde altijd de dagen af tot ze terug kon naar Cousins Beach, maar met Conrad en Jeremiah die om haar hart vechten en de terugkeer van Susannah's kanker, weet ze niet zeker of de zomer ooit nog hetzelfde zal zijn. Wanneer een onverwachte bezoeker de toekomst van Susannah's geliefde huis bedreigt, moet Belly de bende bij elkaar zien te krijgen en voor eens en altijd beslissen waar haar hart ligt.

Seizoen twee van The Summer I Turned Pretty wordt geleid door showrunners Han en Sarah Kucserka. Han, Kucserka, Karen Rosenfelt en Gabrielle Stanton zijn de uitvoerende producenten, samen met Hope Hartman, Mads Hansen en Paul Lee voor wiip. De serie is een coproductie van Amazon Studios en wiip.

Jenny Han is de nummer 1 New York Times bestseller auteur van de series To All the Boys I've Loved Before en The Summer I Turned Pretty. Haar boeken zijn gepubliceerd in meer dan dertig talen. Voor televisie creëerde ze twee nieuwe series gebaseerd op haar boeken, Prime Video's The Summer I Turned Pretty, die ze produceert en co-showruns, en de Netflix-serie XO, Kitty, een spin-off van het universum To All the Boys, die ze ook produceert en co-showrunt. Voor film produceerde ze alle drie de films in Netflix' wereldwijde hit To All the Boys-trilogie.

Bekijk hieronder de castvideo voor The Summer I Turned Pretty.
Video on youtube
Vorige aflevering
Love Triangle
Love Triangle
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Summer I Turned Pretty