Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Prime Video vernieuwt The Summer I Turned Pretty met een derde seizoen

We hebben altijd de zomer nog op televisie. The Summer I Turned Pretty is officieel vernieuwd met een derde seizoen op Prime Video.

Jenny Han, auteur van de bestsellers, keert terug als showrunner naast Sarah Kucserka voor het derde seizoen van The Summer I Turned Pretty.

"We zijn erg blij met de passie waarmee fans The Summer I Turned Pretty hebben omarmd, waardoor Summer Fridays een entertainmentfenomeen is geworden", zegt Vernon Sanders, hoofd televisie van Amazon en MGM Studios. "Deze charmante, diep oprechte serie heeft de breedte van ons klantenbestand laten zien en spreekt een jonge, diverse groep kijkers aan. Jenny Han is een begenadigd verteller, wiens fans hebben aangedrongen op het derde hoofdstuk van dit verhaal. We zijn blij dat we vandaag het nieuws kunnen delen dat ze nog veel meer kunnen verwachten van Summer. Dank aan Jenny, Sarah Kucserka en Karen Rosenfelt en onze vrienden bij wiip voor hun opmerkelijke werk en samenwerking."

The Summer I Turned Pretty

Het nieuws over de vernieuwing komt op het moment dat seizoen twee wekelijks wordt uitgezonden op Prime Video. De seizoensfinale staat gepland voor later deze maand. Volgens Amazon behoort seizoen twee tot de tien meest bekeken seizoenen van alle series op de service. De afleveringen van de première-aflevering van seizoen twee verdubbelden de kijkcijfers van seizoen één binnen drie dagen na de lancering.

Het derde seizoen kreeg al groen licht vóór de huidige WGA- en SAG-AFTRA-stakingen. De productie van seizoen drie begint pas nadat de arbeidsonderhandelingen met deze vakbonden zijn afgerond, dus het is op dit moment onduidelijk wanneer het publiek Belly, Conrad en Jeremiah weer kan verwachten op Cousins Beach. Er zat ongeveer een jaar tussen de releases van de eerste twee seizoenen.

The Summer I Turned Pretty is een multigenerationeel drama dat draait om een driehoeksverhouding tussen een meisje en twee broers, de steeds veranderende relatie tussen moeders en hun kinderen en de blijvende kracht van sterke vrouwelijke vriendschap. Het is een coming-of-age verhaal over eerste liefde, eerste liefdesverdriet en de magie van die ene perfecte zomer.

Seizoen twee wordt geleid door showrunners Jenny Han en Sarah Kucserka. Han, Kucserka, Karen Rosenfelt en Gabrielle Stanton zijn de uitvoerende producenten, samen met Hope Hartman, Mads Hansen en Paul Lee voor wiip. De serie is een coproductie van Amazon Studios en wiip.

Het tweede seizoen van The Summer I Turned Pretty is nu te zien op Prime Video, met wekelijks nieuwe afleveringen tot de seizoensfinale op dinsdag 18 augustus.

Bekijk hieronder de aankondiging voor het derde seizoen van The Summer I Turned Pretty.
Video on youtube
Vorige aflevering
Love Triangle
Love Triangle
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_kaarintjee
05 aug 2023 14:11 -
Top. Ik vind het een leuke serie :)
Reageer
avatar_SLP
05 aug 2023 21:08 -
Ook ik vind dit een leuke serie, dus ben blij met dit nieuws :)
Reageer
The Summer I Turned Pretty