Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen van The Summer I Turned Pretty uitgesteld naar 2025

Bereid je voor op een terugkeer naar Cousins Beach. Een nieuw seizoen van The Summer I Turned Pretty is onderweg.

Seizoen drie van The Summer I Turned Pretty debuteert in de zomer van 2025, zo maakte bedenker Jenny Han vorige week bekend tijdens de Upfront-presentatie van Amazon.

Hoewel er niet veel details over het derde seizoen werden gegeven, onthulde Han ook dat seizoen drie zal worden uitgebreid tot elf afleveringen.

15398 The Summer I Turned Pretty

Seizoen twee bestond uit acht afleveringen, terwijl het eerste seizoen slechts zeven afleveringen telde.

De productie van seizoen drie is momenteel in volle gang. Hoofdrolspelers Lola Tung, Christopher Briney en Gavin Casalegno voegden zich vorige week bij Han op het podium om te vertellen hoe het filmen gaat.

"Ik ben erg benieuwd naar de toekomst van ons allemaal in de serie zelf, vooral naar de laatste momenten van Jeremiah en Belly in seizoen twee" zei Casalegno.

Briney voegde eraan toe: "We zijn allemaal zo hecht. Het is ons derde jaar, wat best gek is. Ik mis ze heel erg. We zijn een tijdje weggeweest... Dus het is goed om terug te zijn, herenigd, waar het allemaal begon."

The Summer I Turned Pretty is een multigenerationeel drama dat draait om een driehoeksverhouding tussen een meisje en twee broers, de steeds veranderende relatie tussen moeders en hun kinderen en de blijvende kracht van sterke vrouwelijke vriendschap. Het is een coming-of-age verhaal over eerste liefde, eerste liefdesverdriet en de magie van die ene perfecte zomer.

Seizoen twee van de serie wordt geleid door showrunners Jenny Han en Sarah Kucserka. Han, Kucserka, Karen Rosenfelt en Gabrielle Stanton zijn de uitvoerende producenten, samen met Hope Hartman, Mads Hansen en Paul Lee voor wiip. De serie is een coproductie van Amazon Studios en wiip.
Vorige aflevering
Love Triangle
Love Triangle
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Summer I Turned Pretty