Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Teaser trailer voor gelimiteerde serie The Symphatizer met Robert Downey Jr.

HBO heeft de officiële teaser trailer en een nieuwe foto vrijgegeven voor de originele gelimiteerde serie The Sympathizer die in 2024 in première gaat.

De teaser trailer en foto bieden een blik op de vier personages gespeeld door Robert Downey Jr. die de serie samen met de co-showrunners Park Chan-wook en Don McKellar produceert. De beelden, die de cast introduceren onder leiding van Hoa Xuande (Cowboy Bebop (2021)), Fred Nguyen Khan (Transplant), Toan Le, Nguyen Cao Ky Duyen en Sandra Oh (Killing Eve), werden getoond tijdens Warner Bros. Discovery's onthulling van de Max streaming service gisteren.

13383 The Symphatizer foto

Gebaseerd op de gelijknamige Pulitzer Prize-winnende roman van Viet Thanh Nguyen, is The Symphatizer een spionage thriller en cross-cultuur satire over de strijd van een half-Franse, half-Vietnamese communistische spion tijdens de laatste dagen van de Vietnamoorlog en zijn daaruit voortvloeiende ballingschap in de Verenigde Staten.

Co-showrunner, uitvoerend producent, schrijver Park Chan-wook (The Little Drummer Girl) regisseerde ook de eerste drie afleveringen, co-showrunner en schrijver Don McKellar produceert ook naast A24, Downey Jr., Susan Downey en Amanda Burrell voor Team Downey, Kim Ly, Niv Fichman voor Rhombus Media, Ron Schmidt, auteur van het boek Viet Thanh Nguyen en Jisun Back voor Moho Film. The Sympathizer is een coproductie van HBO, A24 en Rhombus Media.
Video on youtube
Vorige aflevering
Endings Are Hard, Aren't They?
Endings Are Hard, Aren't They?
01x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Sympathizer