Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

HBO onthult premièredatum en trailer voor The Sympathizer

De gelimiteerde HBO Original The Sympathizer heeft een premièredatum en trailer gekregen.

The Sympathizer is gebaseerd op de gelijknamige Pulitzer Prize-winnende roman van Viet Thanh Nguyen en gaat zondag 14 april om 21.00 uur in première op HBO.

In de zevendelige serie spelen Hoa Xuande (Cowboy Bebop (2021)), Fred Nguyen Khan (Transplant), Toan Le, Phanxine, Vy Le, Ky Duyen, Kieu Chinh (NCIS: Los Angeles), Duy Nguyen (Ghosts), Alan Trong (Animal Kingdom (2016)), Sandra Oh (Killing Eve) en Robert Downey Jr. (Ally McBeal), die meerdere rollen speelt, de hoofdrollen.

The Sympathizer

The Sympathizer is een spionagethriller en cultuuroverschrijdende satire over de worstelingen van een half-Franse, half-Vietnamese communistische spion tijdens de laatste dagen van de Vietnamoorlog en zijn nieuwe leven als vluchteling in Los Angeles, waar hij erachter komt dat zijn spionagedagen nog niet voorbij zijn.

Park Chan-wook is de co-showrunner, uitvoerend producent, schrijver en regisseur (afleveringen 1-2-3). Don McKellar is co-showrunner, uitvoerend producent en schrijver. Andere uitvoerende producenten zijn A24, Downey Jr.. Susan Downey. Amanda Burrell voor Team Downey, Niv Fichman voor Rhombus Media, Kim Ly, Ron Schmidt, Nguyen, en Jisun Back voor Moho Film.

Regisseurs zijn Fernando Meirelles (aflevering 4) en Marc Munden (aflevering 5-6-7). Schrijvers zijn Mark Richard, Naomi Iizuka, Maegan Houang, Anchuli Felicia King en Tea Ho.

The Sympathizer is een coproductie van HBO, A24 en Rhombus Media, geproduceerd in samenwerking met Moho Film en Cinetic Media.

Hieronder kun je de trailer voor The Sympathizer bekijken.
Vorige aflevering
Endings Are Hard, Aren't They?
Endings Are Hard, Aren't They?
01x07
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_JanWillemK
22 feb 2024 17:57 - 22 feb 2024 17:58
Ik vind het altijd wel grappig dat jullie een serie achter de namen van de acteurs zetten, ook al hebben ze er bijvoorbeeld maar voor 2 afleveringen in gespeeld :P
Iedereen weet natuurlijk dat Robert Downey Jr. bekend staat om het personage Iron Man.

Maar goed, spionagethriller, ik ben er fan van. Ik zit nog te wachten op een écht goede na Homeland, The Americans en Jack Ryan.
Reageer
avatar_DAVE2804
22 feb 2024 18:36
Een hoop mensen vinden het wel interessant om te weten waar ze een acteur nog meer van zouden kennen. En we proberen zo vaak mogelijk een titel achter de acteur te zetten waar ze op z'n minst in vijf afleveringen hebben meegedaan, maar het liefste nog een vaste rol in hebben gehad. In het geval van Robert Downey, Jr.: Tuurlijk kent iedereen hem van Iron Man. Maar dat is een film en filmtitels gebruiken we niet om tussen de haakjes te plaatsen. In Ally McBeal heeft Downey, Jr. trouwens een vaste rol gehad. In het vierde seizoen speelde hij mee, maar hij werd eruit geschreven vanwege zijn drugsverslaving.
Reageer
avatar_JanWillemK
22 feb 2024 19:13
Het was verder geen kritiek ofzo. Ik begrijp het uiteraard wel dat een website over series dan ook het liefst series noemt.
Reageer
avatar_BlackBiker
23 feb 2024 16:18
Als ik eerlijk ben dan vind het vaak nauwelijks leesbaar met al die titels tussen haakjes. Ik lees meestal alleen de korte inhoud en de relevante info over verwachte start en dergelijke. Met bovenstaande artikel was ik dan ook heel snel klaar :-D
Maar er zullen vast mensen zijn die al die namen van cast en crew wel heel interessant vinden.
Reageer
avatar_Megafluffy86
23 feb 2024 20:27
Bijgewerkt op: 23 feb 2024 20:28
Ik zou het overzichtelijker vinden als de desbetreffende namen in het artikel gekoppeld zijn aan de bijbehorende acteurpagina's, zodat de mensen die het leuk vinden om te checken waar ze die mensen van kennen dat gewoon kunnen doen door op de naam te drukken, zonder dat het artikel zelf een warboel van facts en names wordt, wat nu vaak wel het geval is. Desalniettemin lijkt me deze serie wel interessant. :)
Reageer
avatar_Tamino
23 feb 2024 20:49
Bijgewerkt op: 23 feb 2024 20:49
exact en dan vind je direct alle series waar de acteur in zit
Reageer
avatar_BlackBiker
25 feb 2024 11:34
@Megafluffy, dat vindt ik een heel goed idee! De informatie is zo snel beschikbaar voor de mensen die daar in geïnteresseerd zijn en zo worden de artikelen een stuk leesbaarder denk ik.

@Dave, zoals Jan Willem al zei, dit is absoluut geen kritiek op jou. Jouw werk hier wordt zeer op prijs gesteld!
Reageer
The Sympathizer