Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuwe officiële trailer voor The Sympathizer van HBO

De serie van Park Chan-wook met in de hoofdrollen Hoa Xuande, Robert Downey Jr. en Sandra Oh is vanaf 15 april exclusief verkrijgbaar op Streamz en HBO Max.

De spionagereeks The Sympathizer volgt het verhaal van een dubbelagent die uit het Zuid-Vietnamese leger moet vluchten naar de Verenigde Staten, maar in het geheim blijft spioneren en rapporteren. Met de nodige interculturele satire brengt de award-winnende regisseur Park Chan-wook een reeks bomvol actie waar het hoofdpersonage tegelijkertijd ook worstelt met zijn politieke overtuiging en loyaliteit in de nasleep van de Vietnamoorlog.

Alle zeven afleveringen van de miniserie verschijnen vanaf maandag 15 april wekelijks en exclusief op Streamz en HBO Max.

15088 The Sympathizer foto 1

In The Sympathizer volgen we een half-Franse, half-Vietnamese communistische spion tijdens de laatste dagen van de oorlog in Vietnam. Hij moet uit het Zuid-Vietnamese leger vluchten naar de Verenigde Staten, maar in Los Angeles komt hij erachter dat zijn leven als dubbelagent nog niet helemaal achter zich ligt.

Terwijl hij in een gemeenschap van Zuid-Vietnamese vluchtelingen woont, blijft hij in het geheim de gemeenschap bespioneren en rapporteren aan de Viet Cong, tegelijkertijd is hij verscheurd tussen zijn oorspronkelijke loyaliteit en zijn nieuwe leven. Met de nodige satire, werpt de reeks een blik op de diep blijvende gevolgen van de Vietnamoorlog.

The Sympathizer is gebaseerd op de gelijknamige Pulitzer Prize-winnende roman van Viet Thanh Nguyen. Naast een cast met onder andere de recente Academy Award-winnaar Robert Downey Jr. en Emmy Award-winnaar Sandra Oh, wordt er veel aandacht besteed aan Vietnamese en Zuidoost-Aziatische talenten waaronder Hoa Xuande die we kennen van Cowboy Bebop (2021) en de populaire Vietnamese-Amerikaanse zangeres Ky Dyun.

Daarnaast neemt Cannes Award-winnaar Park Chan-wook onder andere de regie in handen voor deze spionagereeks en neemt het gelauwerde A24 de productie op zich waardoor het een reeks is om niet te missen.

Chan-wook en Don McKellar zijn showrunner, uitvoerend producent en schrijver. Daarnaast zijn A24 en Team Downey waaronder Robert Downey Jr., Susan Downey en Amanda Burrell uitvoerend producent. Niv Fichman voor Rhombus Media, Jisun Back voor Moho Film, Kim Ly, Ron Schmidt en auteur van het boek Viet Thanh Nguyen zijn ook uitvoerend producent.

De regie van aflevering 1 tot en met 3 zijn in handen van Park Chan-wook, Fernando Meirelles neemt aflevering 4 voor zijn rekening en Marc Munden afleveringen 5 tot en met 7. ​

De schrijvers zijn Park Chan-wook, Don McKellar, Mark Richard, Naomi Iizuka, Maegan Houang, Anchuli Felicia King en Tea Ho. 'The Sympathizer' is een coproductie tussen HBO, A24 en Rhombus Media, geproduceerd in samenwerking met Moho Film en Cinetic Media.

Hieronder kun je nog enkele nieuwe foto's en de officiële trailer van The Sympathizer bekijken.

15088 The Sympathizer foto 2

15088 The Sympathizer foto 3

15088 The Sympathizer foto 4

15088 The Sympathizer foto 5

15088 The Sympathizer foto 6

15088 The Sympathizer foto 7

15088 The Sympathizer foto 8
Video on youtube
Vorige aflevering
Endings Are Hard, Aren't They?
Endings Are Hard, Aren't They?
01x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Sympathizer