Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

SkyShowtime onthult volledige trailer voor The Tattooist of Auschwitz

Vandaag heeft SkyShowtime de volledige trailer van de nieuwe SkyShowtime Original Series The Tattooist of Auschwitz vrijgegeven.

De zesdelige dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Heather Morris, vertelt het ontroerende en waargebeurde verhaal van Lali en Gita Sokolov, die elkaar vonden in het concentratiekamp Auschwitz tijdens de verschrikkingen van de Holocaust in de Tweede Wereldoorlog.

In de trailer wordt een fascinerende eerste blik geboden op deze meeslepende miniserie.

The Tattooist of Auschwitz

The Tattooist of Auschwitz is het verhaal van één man, Lali (Jonah Hauer-King), een Slovaakse Jood, die in 1942 werd gedeporteerd naar Auschwitz. De indrukwekkende trailer toont de eerste beelden van de oudere Lali (Harvey Keitel) die zijn verhaal en ervaringen in Auschwitz deelt met schrijfster Heather Morris (Melanie Lynskey).

Terwijl hij terugblikt op zijn verleden, ontvouwt zich een aangrijpend verhaal van liefde en moed. De jongere Lali (Jonah Hauer-King) ontmoet Gita (Anna Próchniak) en ontstaat er een hartverscheurende liefdesverhaal te midden van de gruwelen van Auschwitz-Birkenau.

Kort na zijn aankomst werd Lali benoemd tot een van de Tätowierers (tatoeëerders), met als taak om de identificatienummers op de armen van medegevangenen te tatoeëren. Eén van die medegevangenen is Gita (Anna Próchniak). Terwijl hij haar gevangenennummer op haar arm tatoeëert raken ze op slag verliefd en zo begint een moedig en onvergetelijk verhaal over een liefde die alle verschrikkingen doorstaat.

Onder constante bewaking van de opvliegende nazi en SS-officier Stefan Baretzki (Jonas Nay) zijn Lali en Gita vastbesloten om elkaar in leven te houden.

Zo'n zestig jaar later ontmoet Lali (Keitel), die inmiddels in de tachtig is, de ambitieuze schrijfster Heather Morris (Lynskey). Lali is onlangs weduwnaar geworden en vindt de moed om zijn verhaal met de wereld te delen. Door zijn verleden aan Heather te vertellen, wordt Lali eindelijk geconfronteerd met de traumatische beelden uit zijn jeugd en herbeleeft hij zijn verliefdheid op die gruwelijke plek.

"Het verhaal van mam en pap heeft alles: romantiek, liefde, overleven en hoop, en dat alles tegen een achtergrond van enkele van de ergste omstandigheden die er ooit zijn geweest."
Gary Sokolov, zoon van Lali en Gita Sokolov.

Het liedje tijdens de aftiteling van de serie, Love Will Survive, is gezongen door niemand minder dan Grammy, Oscar- en Tony Award-winnende Barbra Streisand en gecomponeerd door tweevoudig Oscar-winnaar Hans Zimmer, in samenwerking met meervoudig Emmy-genomineerde Kara Talve en Grammy-winnaar Walter Afanasieff. De tekst is geschreven door Grammy- en Golden Globe-genomineerde Charlie Midnight.

The Tattooist of Auschwitz is geproduceerd door Synchronicity Films van Claire Mundell in samenwerking met Sky Studios en is geregisseerd door Tali Shalom-Ezer. Jacquelin Perske is uitvoerend producent en hoofdschrijver naast afleveringenschrijvers Evan Placey (Associate Producer) en Gabbie Asher. Serena Thompson is uitvoerend producent bij Sky Studios.

Stream alle afleveringen van The Tattooist of Auschwitz vanaf vrijdag 7 juni op SkyShowtime.

Hieronder kun je de trailer voor The Tattooist of Auschwitz bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
31 Mei 2024 13:58 -
Deze serie valt voor mij weer in de categorie must see.
Reageer
The Tattooist of Auschwitz