Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Tom Hopper toegevoegd aan cast van Prime Video's The Terminal List: Dark Wolf

Tom Hopper, bekend van onder andere The Umbrella Academy, speelt de hoofdrol tegenover Taylor Kitsch en Chris Pratt in The Terminal List: Dark Wolf.

De prequel, die is bedacht door Jack Carr, schrijver van The Terminal List, en David DiGilio, bedenker/showrunner van seizoen één, speelt zich vijf jaar voor de hoofdserie af en is een spionagethriller die kijkers meeneemt op de reis van Ben Edwards van Navy SEAL naar paramilitaire CIA-operator, waarbij de duistere kant van oorlogvoering en de menselijke kosten die daarmee gepaard gaan worden onderzocht.



Hopper (foto) gaat de vaste rol van Raife Hastings spelen, een jager, beschermer, bewaker en Navy SEAL.

De acteur was eerder te zien als Luther Hargreeves in de Netflix-superheldenserie The Umbrella Academy en Billy Bones in de Starz-piratenserie Black Sails. Hopper speelde ook terugkerende rollen in onder andere HBO-fantasyserie Game of Thrones, als Dickon Tarly, en BBC-fantasyserie Merlin, als Sir Percival.

Kitsch produceert ook samen met Pratt via Indivisible Productions, Antoine Fuqua en Kat Samick via Hill District Media, auteur Jack Carr, showrunner David DiGilio, pilotregisseur Frederick E.O. Toye, schrijver/voormalig Army Ranger Max Adams en acteur/schrijver/voormalig Navy SEAL Jared Shaw. The Terminal List: Dark Wolf is een coproductie van Amazon Studios en MRC Television/Civic Center, Media.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst