Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Een laatste reddingsmissie in trailer voor seizoen vier van The Umbrella Academy

De reis van de broers en zussen Hargreeves loopt ten einde in het vierde en laatste seizoen van The Umbrella Academy.

Netflix heeft de laatste trailer van het tijdreisdrama vrijgegeven, waarin we ook een glimp zien van Nick Offermans personage als Dr. Gene Thibedeau.

Met de uitspraak "De wereld waarin we leven is één grote neppe leugen," is Offerman's Thibedeau te horen in een voice-over. "Die tentakeljongen is de sleutel tot het begrijpen van alle tijdlijnen." Tentacle Boy is een duidelijke verwijzing naar Justin H. Min's Ben Hargreeves, die stierf tijdens een missie maar wiens verhaallijn een focus lijkt te zijn in seizoen vier.

The Umbrella Academy

Het laatste seizoen van The Umbrella Academy, gemaakt door Steve Blackman en gebaseerd op de Dark Horse-stripserie van Gerard Way en Gabriel Bá, begint op donderdag 8 augustus op Netflix.

In het aankomende laatste seizoen zijn de broers en zussen Hargreeves verspreid nadat de climax in Hotel Oblivion heeft geleid tot een complete reset van hun tijdlijn. Ontdaan van hun krachten moeten ze allemaal voor zichzelf zien te zorgen en een nieuw leven beginnen - met wisselend succes. Toch blijken de attributen van hun griezelige nieuwe wereld te moeilijk om lang te negeren. Hun vader Reginald, levend en wel, is uit de schaduw gestapt en in de openbaarheid getreden en houdt toezicht op een machtig en snode zakenimperium.

Een mysterieuze vereniging die bekend staat als The Keepers houdt clandestiene bijeenkomsten in de overtuiging dat de realiteit waarin ze leven een leugen is en dat er een grote afrekening aankomt. Terwijl deze vreemde nieuwe krachten om hen heen samenspannen, moet de Umbrella Academy voor de laatste keer samenkomen - en het risico lopen de wankele vrede waarvoor ze zoveel hebben moeten doorstaan te verstoren - om eindelijk orde op zaken te stellen.

De cast van seizoen vier bestaat uit Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya, Colm Feore, Nick Offerman, Megan Mullally en David Cross.

The Umbrella Academy wordt geproduceerd door UCP, een divisie van Universal Studio Group, voor Netflix. Blackman is uitvoerend producent en showrunner.

Jennifer Cecil, Mike Richardson, Keith Goldberg, Scott Stuber, Beau Bauman, Pascal Verschooris, Jesse McKeown, Abbey Morris en Jeremy Webb produceren ook. Way en Bá zijn co-uitvoerend producenten.
Video on youtube
Vorige aflevering
Oblivion
Oblivion
03x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Umbrella Academy