Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Upshaws onthult trailer voor het vierde seizoen

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor seizoen vier van The Upshaws in aanloop naar de première op donderdag 17 augustus.

De trailer laat ons kennismaken met twee nieuwe gezichten, Jenifer Lewis (Black-ish) en Marsha Warfield (Night Court (2023)), die in het komende seizoen te gast zullen zijn. Lewis zal Dr. Pearl Edmunds spelen, Regina's (Kim Fields) nieuwe no-nonsense therapeut die haar helpt een balans te vinden tussen haar eigen prioriteiten, haar geestelijke gezondheid en haar talloze familieverplichtingen. Warfield verschijnt in een nog niet onthulde rol.

The Upshaws

The Upshaws, gecreëerd door Regina Y. Hicks en Wanda Sykes, die ook meespeelt, draait om Bennie Upshaw (Mike Epps), het hoofd van een zwarte arbeidersfamilie in Indianapolis. Hij is een charmante, goedbedoelende monteur en levenslange puinhoop die gewoon zijn best doet om op te staan en voor zijn gezin te zorgen - vrouw Regina (Fields), hun twee jonge dochters (Khali Spraggins, Journey Christine) en eerstgeboren zoon (Jermelle Simon), de tienerzoon (Diamond Lyons) die hij verwekt heeft bij een andere vrouw (Gabrielle Dennis) - en zijn sardonische schoonzus (Sykes) te tolereren, allemaal zonder een blauwdruk voor succes. Maar de Upshaws zijn vastbesloten om het samen tot een goed einde te brengen.

Journey Christine speelt de rol van Maya Upshaw.

In seizoen vier blijven de Upshaws de ups en downs van het leven meemaken, zoals nieuwe banen, grotere dromen, gezondheidsproblemen en enkele grote verrassingen in het leven, maar ze blijven vasthouden aan de liefde die bij familie hoort.

Epps, Sykes, Hicks, Page Hurwitz, Niles Kirchner, Annie Levine Emerson en Jonathan Emerson zijn de uitvoerende producenten.

Bekijk hieronder de trailer voor het vierde seizoen van The Upshaws.
Vorige aflevering
Auto Motives
Auto Motives
04x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Upshaws