Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuwe Starz-serie The Venery of Samantha Bird stilgelegd vanwege schrijversstaking

Starz's nieuwe aankomende serie The Venery of Samantha Bird heeft de productie stilgelegd als gevolg van de WGA-schrijversstaking.

Deadline heeft begrepen dat de dramaserie het filmen heeft onderbroken met nog twee afleveringen van de acht te schieten afleveringen. De serie wordt opgenomen in Montreal.

Het komt nadat Netflix's Rob Lowe comedyserie Unstable en HBO Max's Hacks om soortgelijke redenen werden stilgelegd en schrijverskamers voor series als Starz' Power Book III: Raising Kanan, NBC's Night Court (2023), Netflix's Cobra Kai, Showtime's Yellowjackets en ABC's Abbott Elementary ook hun schrijfkamers sloten.



De serie heeft Katherine Langford (foto) in de titelrol en is gecreëerd door Anna Moriarty.

Het volgt Samantha Bird, die tijdens een bezoek aan familie in New England opnieuw contact legt met haar jeugdliefde en halsoverkop vervalt in een schijnbaar perfecte sprookjesboekromance. Maar onder hun koortsdroom schuilt een meer verontrustende interpretatie van deze affaire. De serie wordt beschreven als een beklemmend portret van verslavende liefde en de repercussies die een relatie heeft op de families in een klein stadje in New England.

Finn Jones (Marvel's Iron Fist), Embeth Davidtz (Mad Men), Francesca Reale (Stranger Things), Brenda Strong (13 Reasons Why), Adam Faison (Everything's Gonna Be Okay), Shalini Bathina (Little Voice) en Tyrone Marshall Brown (Power) spelen ook een hoofdrol.

Moriarty is ook uitvoerend producent. Salvatore Stabile (Waco) is showrunner en uitvoerend producent. Jessica Rhoades (Station Eleven) is uitvoerend producent via haar bedrijf Pacesetter Productions, Larysa Kondracki (Them) is uitvoerend producent en Rachel Polan is co-uitvoerend producent.

De serie wordt geproduceerd door Lionsgate Television en Paramount Television Studios.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst