Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Premièredatum en trailer voor nieuwe comedy The Vince Staples Show van Netflix

Premièredatum en trailer voor nieuwe comedy The Vince Staples Show van Netflix

Netflix is klaar voor het debuut van een comedyserie met rapper Vince Staples.
De fictieve serie The Vince Staples Show speelt zich af in Long Beach, Californië en is losjes geïnspireerd op het leven van Staples. Hier is de officiële logline: Wie is Vince Staples? Dat is een lastige vraag. Hij is een beetje beroemd, maar toch ook weer niet. Hij is een beetje rijk, maar ook weer niet echt. Hij is ook een soort crimineel. Maar dat is hij ... niet? Volg hem op zijn dagelijkse avonturen, waar alles wat mis kan gaan dat meestal ook doet.



De komedie werd voor het eerst aangekondigd in 2022. The Vince Staples Show, gemaakt door Staples, Ian Edelman en Maurice Williams en uitvoerend geproduceerd door Kenya Barris, gaat op donderdag 15 februari in première.

De serie wordt geproduceerd door Staples, Barris (Khalabo Ink Society), Corey Smyth, Edelman (Edelgang), Williams en William Stefan Smith.

Staples heeft vier studioalbums uitgebracht, Summertime 06, Big Fish Theory, FM! en zijn titelloze album in juli 2021. Toen het project voor het eerst werd aangekondigd, zei Netflix Head of Comedy Tracey Pakosta: "Het is onze missie om met de beste artiesten ter wereld te werken. Vince heeft zichzelf al gevestigd als een van de meest getalenteerde jonge muzikanten van dit moment en we zijn echt enthousiast over hoe zijn gevoeligheid - en gevoel voor humor - zich zal vertalen in een unieke comedyserie."

Hieronder kun je de trailer bekijken voor The Vince Staples Show.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten