Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Daryl is verdwaald op zee in teaser voor The Walking Dead: Daryl Dixon

Een nieuwe teaser voor The Walking Dead: Daryl Dixon toont Daryl verdwaald op zee, drijvend in het midden van de oceaan, en onthult ook een release window.

De serie speelt zich af na de gebeurtenissen in The Walking Dead en zal in de spinoff, waarin Daryl centraal staat, laten zien hoe de doorgewinterde overlevende aanspoelt in Frankrijk, zonder zich te herinneren hoe hij daar is gekomen. Daryl gaat op reis om te proberen te achterhalen wat er met hem is gebeurd, terwijl hij ook een weg naar huis probeert te vinden naar Alexandria, Virginia.

The Walking Dead: Daryl Dixon

Nu is er een teaser trailer van The Walking Dead: Daryl Dixon waarin te zien is hoe Daryl verdwaald is op zee op een omgeslagen boot. De teaser toont Daryl in het midden van de oceaan, wat lijkt op een kustlijn ver in de verte. De trailer onthulde ook dat The Walking Dead: Daryl Dixon ergens deze herfst zal verschijnen.

The Walking Dead: Daryl Dixon wordt de tweede nieuwe spinoff in het Walking Dead-universum sinds het einde van de eerste serie in november 2022. Norman Reedus keert terug als Daryl, maar nieuwe personages zijn onder andere Isabelle (Clémence Poésy), een lid van een religieuze groep, en Quinn (Adam Nagaitis), de eigenaar van een nachtclub. Net als de huidige spinoff The Walking Dead: Dead City zal The Walking Dead: Daryl Dixon uit zes afleveringen bestaan, met ruimte voor meer seizoenen in de toekomst.

Reedus heeft verteld hoe The Walking Dead: Daryl Dixon verschilt van The Walking Dead en noemt het een 'reset' met een andere look en feel dan de oorspronkelijke serie. Gezien de meer filmische filmtechnieken die al worden gebruikt in The Walking Dead: Dead City, is het logisch dat The Walking Dead: Daryl Dixon ook een eigen stijl heeft. Hierdoor zal Daryls spin-off opvallen binnen het universum van The Walking Dead.

Daryl zal ook te maken krijgen met veel onbekende gevaren in de vorm van nieuwe mensen en nieuwe zombies. Een spinoff van The Walking Dead getiteld The Walking Dead: World Beyond bevatte een post-credits scène waarin snelle, agressieve Walkers in Parijs te zien waren. Aangezien dat Daryls volgende bestemming is, zal de doorgewinterde overlever waarschijnlijk te maken krijgen met veel snelle zombievarianten in de serie. Met zoveel onbekendheden over hoe hij in Parijs aankwam en waar hij mee te maken krijgt, zet The Walking Dead: Daryl Dixon een interessante verhaallijn op voor Daryl terwijl het universum zich uitbreidt.

Bekijk hieronder de teaser voor The Walking Dead: Daryl Dixon.
Video on youtube
Vorige aflevering
Coming Home
Coming Home
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Vreker
21 jun 2023 18:45 - 21 jun 2023 16:46
Hopelijk is deze wel te zien in nedeland
Reageer
The Walking Dead: Daryl Dixon