Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Melissa McBride tóch te zien als Carol in The Walking Dead: Daryl Dixon

Carol (Melissa McBride) van The Walking Dead zal toch weer te zien zijn in het TWD-universum.
McBride zou aanvankelijk deel uitmaken van de aankomende Carol-Daryl spin-off, maar trok zich terug uit het project vanwege de locatie waar de opnames zouden plaatsvinden.

13724 Melissa McBride foto

In april 2022 gaf AMC de volgende verklaring vrij: "Helaas is Melissa (McBride, foto) niet langer in staat om deel te nemen aan de eerder aangekondigde spin-off gericht op de personages Daryl Dixon en Carol Peletier, die deze zomer in Europa wordt opgenomen en volgend jaar in première gaat. Verhuizen naar Europa werd op dit moment logistiek onhoudbaar voor Melissa. We weten dat fans teleurgesteld zullen zijn door dit nieuws, maar het universum van The Walking Dead blijft op interessante manieren groeien en uitbreiden en we hopen Carol in de nabije toekomst weer te zien."

Sommige kijkers gaven de overgebleven ster van het AMC-project, Norman Reedus, de schuld van de verandering, wat zijn mede Walking Dead aluin, Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead: Dead City), woedend maakte. Hij schreef:

"Sommigen van jullie zijn veel te ver gegaan. GIFTIG. Norm aanvallen voor onzin waar hij NIETS mee te maken heeft? Melissa nam een beslissing die alleen van haar was. Ze wil/heeft een pauze nodig. Respecteer dat. Factoren die een rol spelen gaan niemand wat aan. Norm, die meer heeft gegeven dan wie dan ook aan jullie allemaal. Gewoon klote.

Norman had niets te maken met het kiezen van de locatie. Die beslissing gaat over verhaal, ideeën... GELD. Dat is studio/netwerk. Niet van acteurs. We kunnen ja zeggen en het doen, of nee, en het niet doen... MISSCHIEN. SOMS. Als we geluk hebben en nog geen contract hebben. Zelden heeft een acteur die macht."

Nu, meer dan een jaar later, is onthuld dat Carol en Daryl toch weer samen te zien zullen zijn in de nieuwe Daryl Dixon spin-off serie. Morgan kondigde McBride's terugkeer naar de franchise zelf aan.



Anne Charrier, Eriq Ebanouey, Laika Blanc Francard, Romain Levi en Louis Puech Scigliuzzi spelen ook een hoofdrol in de nieuwe serie, waarin Daryl (Reedus) overzee is. De zes afleveringen van de serie staan gepland voor later dit jaar. De exacte premièredatum wordt later bekendgemaakt.

Bekijk hieronder een teaser voor The Walking Dead: Daryl Dixon.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
27 juni 2023, 17:00
Toch wel het meest irritante karakter van TWD. In het begin was ze vervelend, daarna werd ze badass (voor 1 of 2 seizoenen), om vervolgens weer vervelend te worden.
Het karakter irriteerde mij mateloos.
0
toetje1977
28 juni 2023, 00:29
Helemaal mee eens! Zo veel anderen dood zien gaan en zij bleef er altijd maar bij. Ze stoorde mij ook mateloos. Zo had ik ook weinig met Ricks zoon, Carrrrlllll
-1
Log in om een reactie achter te laten