Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Eerste beelden van The Walking Dead: Daryl Dixon

Maak je klaar voor meer Daryl. The Walking Dead: Daryl Dixon verschijnt dit najaar op AMC en het netwerk heeft de eerste beelden van de spin-off serie vrijgegeven.
Met Norman Reedus, Anne Charrier (Maison close (Whorehouse)), Eriq Ebanouey (Liaison), Laika Blanc Francard (Le Monde de demain), Romain Levi (Les Sauvages) en Louis Puech Scigliuzzi in de hoofdrollen volgt de serie Daryl (Reedus) terwijl hij in het buitenland belandt en een weg naar huis probeert te vinden. Onlangs werd bekend dat Melissa McBride haar rol van Carol zal hernemen in de spin-off serie.

The Walking Dead: Daryl Dixon

AMC onthulde meer over de aankomende serie in onderstaand persbericht.

"AMC onthulde een sneak peek-scène van The Walking Dead: Daryl Dixon tijdens de nieuwe aflevering van The Walking Dead: Dead City van vanavond. De nieuwe serie in het The Walking Dead-universum met Norman Reedus in de hoofdrol debuteert dit najaar op AMC en AMC+.

In The Walking Dead: Daryl Dixon spoelt Daryl (Norman Reedus) aan in Frankrijk en probeert hij erachter te komen hoe hij daar is gekomen en waarom. De serie volgt zijn reis door een gebroken maar veerkrachtig Frankrijk in de hoop een weg terug naar huis te vinden. Tijdens zijn reis wordt zijn uiteindelijke plan echter bemoeilijkt door de connecties die hij onderweg opdoet. In de serie spelen Norman Reedus, Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi en Louis Puech Scigliuzzi de hoofdrollen. De serie wordt geproduceerd door Scott M. Gimple, showrunner David Zabel, Reedus, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath en Daniel Percival."

De premièredatum voor The Walking Dead: Daryl Dixon wordt later bekendgemaakt.

Bekijk hieronder de sneak peek-scène voor The Walking Dead: Daryl Dixon.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten