Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Premièredatum en nieuwe foto's voor The Walking Dead: Daryl Dixon

AMC Networks heeft een premièredatum vastgesteld voor The Walking Dead: Daryl Dixon en deelt nieuwe foto's.
In The Walking Dead: Daryl Dixon spoelt Daryl (Reedus) aan in Frankrijk en probeert hij erachter te komen hoe hij daar is gekomen en waarom. De serie volgt zijn reis door een gebroken maar veerkrachtig Frankrijk in de hoop een weg terug naar huis te vinden. Tijdens zijn reis wordt zijn uiteindelijke plan echter bemoeilijkt door de connecties die hij onderweg opdoet.

The Walking Dead: Daryl Dixon

Naast Reedus spelen Clémence Poésy (The Essex Serpent), Adam Nagaitis (The Terror), Anne Charrier (Maison close/Whorehouse), Eriq Ebouaney (Liaison), Laika Blanc Francard (Le Monde de demain), Romain Levi (Les Sauvages) en Louis Puech Scigliuzzi de hoofdrollen in de serie. De serie wordt geproduceerd door Scott M. Gimple, showrunner David Zabel, Reedus, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath en Daniel Percival.

Zondag 10 september om 21.00 uur is vastgesteld voor de première van The Walking Dead: Daryl Dixon op AMC en AMC+. De serie is de vijfde spin-off en algehele zesde serie gebaseerd op The Walking Dead-franchise gecreëerd door Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard.

Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen, waarbij David Zabel de eerste aflevering schrijft en de tweede aflevering samen met Jason Richman. Coline Abert is verantwoordelijk voor het schrijven van de derde aflevering terwijl Shannon Goss de vierde voor haar rekening neemt. Richman en Zabel werken weer samen voor de vijfde aflevering en Richman en Laura Snow schrijven samen de seizoensfinale.

Bekijk hieronder de foto's en een trailer voor The Walking Dead: Daryl Dixon.

The Walking Dead: Daryl Dixon

The Walking Dead: Daryl Dixon

The Walking Dead: Daryl Dixon

The Walking Dead: Daryl Dixon

The Walking Dead: Daryl Dixon

The Walking Dead: Daryl Dixon

13808 TWD Daryl Dixon foto
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten