Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe teaser voor The Walking Dead: Daryl Dixon

Nieuwe teaser voor The Walking Dead: Daryl Dixon

The Walking Dead: Daryl Dixon komt volgende maand naar AMC en kijkers zullen een nieuw soort walker en meer zien wanneer Daryl (Normal Reedus) aan de kust van Frankrijk belandt.
Het kabelnetwerk heeft een nieuwe teaser vrijgegeven die laat zien wat Daryl te wachten staat als hij op een missie door Parijs reist.

Clémence Poésy (The Essex Serpent), Adam Nagaitis (The Terror), Anne Charrier (Maison close/Whorehouse), Eriq Ebouaney (Liaison), Laika Blanc Francard, Romain Levi (Les Sauvages) en Louis Puech Scigliuzzi spelen ook een hoofdrol in de nieuwste spin-off van The Walking Dead. Kijkers zullen ook Melissa McBride zien verschijnen als Carol.

The Walking Dead: Daryl Dixon

AMC onthulde het volgende over het plot van de serie:

"In The Walking Dead: Daryl Dixon spoelt Daryl (Reedus) aan in Frankrijk en worstelt hij om erachter te komen hoe hij daar is gekomen en waarom. De serie volgt zijn reis door een gebroken maar veerkrachtig Frankrijk in de hoop een weg terug naar huis te vinden. Tijdens zijn reis wordt zijn uiteindelijke plan echter bemoeilijkt door de connecties die hij onderweg opdoet."

Uitvoerend producent Greg Nicotero sprak onlangs over de nieuwe serie en vertelde dat kijkers een nieuw soort walker te zien zullen krijgen, genaamd een burner. Hij zei het volgende, per TV Insider:

"Dixon brengt ons terug naar het begin van hoe het DNA van The Walking Dead begon, namelijk een man met een missie.

Deze 'branders' zijn gemuteerd tot een punt waar als ze je aanraken of bijten of hun bloed op je krijgt, het je aanzienlijk verbrandt. Het verandert alle regels."

The Walking Dead: Daryl Dixon gaat op zondag 10 september in première.

Bekijk hieronder de nieuwste teaser voor The Walking Dead: Daryl Dixon.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten