Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Sneak Peek voor The Walking Dead: Daryl Dixon seizoen twee

Haal geen geintjes uit met Carol! AMC heeft een sneak peek vrijgegeven voor The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol.

In de clip, die werd onthuld tijdens de première-aflevering van Parish op AMC, is Melissa McBride's Carol vastbesloten om antwoorden te vinden over de verblijfplaats van haar vriend Daryl (Norman Reedus), koste wat het kost.

"Beweeg je niet. Houd je wapens omlaag. Waar is mijn vriend?" vraagt Carol, gewapend met een kruisboog.

The Walking Dead: Daryl Dixon

Volgens de logline: Het nieuwe seizoen gaat verder waar The Walking Dead: Daryl Dixon ophield, waarbij beiden oude demonen confronteren terwijl Carol worstelt om haar vriend te vinden en hij worstelt met zijn beslissing om in Frankrijk te blijven, wat spanning veroorzaakt bij het Nest.

Naast Reedus en McBride spelen Clémence Poésy, Louis Puech Scigliuzzi, Laika Blanc Francard, Anne Charrier, Romain Levi en Eriq Ebouaney mee in The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol.

De serie wordt geproduceerd door showrunner David Zabel, Scott M. Gimple, Reedus, McBride, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath, Daniel Percival, Jason Richman en Steve Squillante.

The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol gaat deze zomer van start op AMC en AMC+.

Hieronder kun je de sneak peek voor The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Coming Home
Coming Home
01x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
04 apr 2024 12:21 - 04 apr 2024 13:33
Ik had niet verwacht dat ik dit zou gaan zeggen maar dit was tot nu to de slechtste spin off van TWD. En dat zegt al veel want de spin off met Maggie en Negan was al heel slecht.
Toegegeven, ik ben absoluut geen fan van de Franse taal en dat heeft zeker invloed in het cijfer dat ik heb gegeven aan deze spin off, maar de manier hoe en waarom Daryl uiteindelijk in Frankrijk terecht is gekomen toont aan dat de schrijvers geen creativiteit hebben. Daarbij was ik ook al geen fan van Carrol in TWD en nu komt ze dus toch terug.

Er is ook nog steeds geen duidelijkheid over waarom sommige "super"-zombies zich anders gedragen. Er waren er al een paar in TWD serie. Hoe zijn die daar gekomen?
Nee, ik zal seizoen 2 hoogstwaarschijnlijk niet gaan kijken.
Reageer
avatar_Futsudo
09 jun 2024 12:33 -
Seizoen 2 van The Walking Dead Daryl Dixon gaat op 29 september van start op het Amerikaanse streamingplatform AMC+. In Nederland is de serie op STAR Channel te zien, maar er is nog geen datum voor bekendgemaakt.
Reageer
The Walking Dead: Daryl Dixon